Bliv Troldtekt akustik-fagmand

Vil du være akustik-fagmand?

Med den minimalistiske byggestil efterspørger private boligejere i stigende grad god akustik i hjemmet. Derfor ønsker vi hos Troldtekt at klæde tømrere bedre på til at rådgive kunderne.

En certificeret Troldtekt akustik-fagmand har gennemgået kurser i grundlæggende akustiske begreber, beregninger til at "læse" et rums akustik samt korrekt montering af forskellige Troldtekt løsninger.

 

Fyld gode råd i værktøjskassen

For at blive certificeret af Troldtekt skal tømrermester (og evt. også en svend) være parat til at deltage i nogle få, praktisk orienterede kurser. Her bliver du klædt på med vigtige akustiske begreber, materialers betydning for lyden og korrekt montering af Troldtekt akustik. Den viden kan du tage med ud til dine kunder.

 

Store fordele for din forretning

 • Du bliver specialist i at montere et Troldtekt akustikloft og rådgive om en efterspurgt akustikløsning
 • Du får adgang til markedsføringsmateriale, tilbudsmapper og annonceringsstøtte
 • Du deltager på kurser om akustik og i faglige netværk samt arrangementer
 • Troldtekt akustik-fagmand markedsføres over for målgruppen af private boligejere


Nogle få krav til din forretning

 • Du driver en tømrervirksomhed med max 10 medarbejdere
 • Mester skal selv certificeres, og en svend kan evt. også blive det
 • Kurserne er gratis.

Praktiske kurser i akustik

For at blive certificeret af Troldtekt skal tømrermesteren og evt. en af hans svende være parate til at deltage i nogle få, praktisk orienterede kurser. De handler bl.a. om vigtige akustiske begreber, materialers betydning for lyden og korrekt montering af Troldtekt akustik.

 

Fordele for forretningen

Ud over at blive certificeret specialist i et traditionsrigt og efterspurgt produkt, udløser et gennemført forløb mange fordele for tømrerforretningen. Blandt andet deltagelse i faglige netværk og adgang til markedsføringsstøtte samt -materialer.

 

Der er behov for rådgivning

Hos Troldtekt oplever vi en stigende efterspørgsel fra private boligejere. Det skyldes især, at den minimalistiske byggestil med mange hårde flader har skabt et øget behov for rådgivning om god akustik. Og den kan tømrerne sagtens give, hvis de får den rette viden med i værktøjskassen.

Ansøg om certificering her

FAKTA

KRAV TIL EN TROLDTEKT AKUSTIK-FAGMAND

 • Driver en tømrervirksomhed med max 10 medarbejdere.
 • Mester skal selv certificeres, og en svend kan evt. også blive det.
 • Kurserne er gratis.

 

FORDELE FOR EN TROLDTEKT AKUSTIK-FAGMAND

 • Specialist i at montere Troldtekt akustikloft og rådgive om en efterspurgt akustikløsning.
 • Adgang til markedsføringsmateriale, tilbuds-mapper og annoncerings-støtte.
 • Kurser om akustik og deltagelse i netværk samt arrangementer.

 

Troldtekt akustik-fagmand markedsføres over for målgruppen af private boligejere.

Akustiklofter gav ro i storbylejligheden

Efter en periode i udlandet flyttede Andreas og hans familie til en dejlig lejlighed i København. Akustikken var dog ikke optimal, og det var særligt problematisk for Andreas, der lider af menières sygdom og derfor er meget plaget af lydgener, som forværres, når akustikken er dårlig.

Andreas og hans familie fik derfor etableret en enkel og effektiv akustikløsning med loftsflåder og indrammede Troldtekt akustikpaneler.

Certificeret Troldtekt akustik-fagmand Henrik Ludvigsen stod for monteringen af den spændende akustikløsning.

Ro til samvær

Fem snakkesalige teenagere, et åbent køkkenalrum og et rustikloft er ikke en god kombination. Derfor deltog Lone Dam og Ole Brix i 2013 i Troldtekts konkurrence om et akustikloft - og vandt.

Certificerede Troldtekt akustikfagmænd Flemming Vitus og Jack Hegaard fra det fynske tømrerfirma Mig og Svoger påtog sig opgaven med at sætte loftet op.

Rolige omgivelser for øjne og ører

Carsten og Dorthe ville gerne have en stilren bolig med god plads, der kunne danne en rolig og afslappende ramme for deres hverdag.

Parret faldt hurtigt for ejendommen lidt udenfor Lemvig og allierede sig med arkitekt Bo Bramsen og tømrer- og snedkermester, Steen Stensgård, der også er certificeret Troldtekt akustik-fagmand.