CSR-rapport for 2014 er nu online

20.05.2015

Troldtekts 2014-rapport om samfundsansvarlige aktiviteter – CSR – kan nu downloades fra hjemmesiden. Rapporten er også indsendt til FN, idet årlig rapportering om CSR er en del af vores forpligtelser i henhold til UN Global Compact, som vi tilsluttede os i 2010. UN Global Compact er verdens største frivillige initiativ for virksomheders samfundsansvar.

Som noget nyt er CSR-rapporten for 2014 struktureret efter principperne i Global Reporting Initiative (GRI G4). Metoden øger kvaliteten omkring indholds- og dataindsamling og gør desuden Troldtekts CSR-indsats mere målbar og sammenlignelig med andre organisationers CSR-arbejde. Baggrunden for dette tiltag er vores målsætning om tredjepartsverificering af CSR-rapporteringen for 2015. 

Læs Troldtekts CSR-rapport for 2014

Beskriver 37 væsentlige indikatorer

Et vigtigt led i arbejdet med GRI G4 er en såkaldt væsentlighedsanalyse. I samarbejde med konsulentfirmaet Carve Consulting har Troldtekt grundigt analyseret vores tilgang til CSR og fundet frem til 37 områder, også kaldet indikatorer, der er væsentlige for Troldtekt at rapportere om. Eksempler på indikatorer er energiforbrug, risikoklassificering af leverandører samt arbejdsrelaterede ulykker og sygefravær. 

En central del af Troldtekts arbejde med CSR er principperne i Cradle to Cradle, der også udgør fundamentet for forretningsstrategien. Det strategiske arbejde med Cradle to Cradle var også baggrunden for, at Troldtekt i 2014 modtog CSR Awards’ Strategy Prize.

 

Læs også: Troldtekt A/S vinder CSR Awards strategipris

Læs også: Cradle to Cradle: Nyt sølv trods skrappere krav