Troldtekt® Wave nomineret til German Design Award

07.05.2015

Allerede inden sin officielle lancering er den nye akustikplade Troldtekt wave nomineret til to fornemme priser: Green Product Award, som hylder bæredygtigt design, og nu også den prestigefulde German Design Award.

German Design Council har således netop nomineret Troldtekt wave til German Design Award, som opdager, præsenterer og hædrer unikke design på den internationale design- og arkitekturscene. Troldtekt wave er nomineret i kategorien Excellent Product Design.

Troldtekt wave er en bølgeformet akustikplade, som tilfører loft- eller vægfladen et skulpturelt, tredimensionelt udtryk. Produktnyheden er endnu ikke blevet officielt præsenteret for markedet. Det sker, når Troldtekt udstiller på ARCHITECT@WORK i Forum Copenhagen den 3.-4. juni 2015. Læs mere om udstillingen på www.architectatwork.dk.

Juryen bag German Design Award løfter sløret for prismodtagerne i de forskellige kategorier i september 2015, mens Green Product Award uddeles i Berlin 8. juni.

Troldtekt wave er en del af serien Troldtekt akustik, som fremstilles af træ og cement. Pladen er Cradle to Cradle-certificeret og har samme gode akustiske, brandtekniske og indeklimamæssige egenskaber som de klassiske Troldtekt akustikplader.