Åbent hus: Oplev akustikløsninger og gør-det-selv-råd hos Byggecentrum

Tag med til Åbent hus hos Byggecentrum i Middelfart lørdag den 18. marts, og se et bredt udvalg af Troldtekt akustikløsninger, som kombinerer god akustik med karakterfuldt design. Få også designer Søren Vester og tømrer Dennis Lindequists bedste tips til de kreative projekter derhjemme.

14.03.2023

Når Byggecentrum lørdag den 18. marts slår dørene op til Åbent hus, venter en bred vifte af oplevelser for boligejere og -interesserede. Kl. 10-17 kan du gå på opdagelse hos 130 af Danmarks førende leverandører til byggeriet.

Uanset om du skal bygge nyt, renovere eller bare søger nye idéer, er der rig mulighed for at samle inspiration til dit næste boligprojekt.

 

Se Troldtekts akustikløsninger med karakterfuldt design

På Troldtekts faste stand i udstillingen kan du opleve en række løsninger fra Troldtekts designserie. Blandt andet Troldtekt® line og Troldtekt® line design, der begge har langsgående spor, som giver lofterne et roligt og elegant udtryk. Du kan blandt også opleve de seneste nyheder i designserien, Troldtekt® v-line 1way og 2way, som har mere diskrete v-spor i overfladen.

 

Til Åbent hus er der desuden mulighed for at få en snak med Troldtekts eksperter, der guider og vejleder dig til smukke akustikløsninger i dit hjem.

Få tips fra gør-det-selv-eksperterne

Du kan roligt tage hele familien med til Åbent Hus. I kan for eksempel benytte vildmarksbad, sauna og isbad (husk badetøj!) samt bage pizza over bål. Påskeharen kigger også forbi og uddeler påskeæg og slikposer til de mindste.

Designer Søren Vester og tømrer Dennis Lindequist, begge kendt fra TV, lægger også vejen forbi og giver masser af råd til de kreative projekter i hjemmet.

> Se billeder af Søren Vesters private hjem med akustikløsningen Troldtekt® v-line baseret på den nye cementtype FUTURECEMTM

Alt er gratis – også entré, parkering og kaffe.

Læs mere om Åbent Hus i Byggecentrum her

FAKTA: Om Byggecentrum

  • Byggecentrum i Middelfart er Danmarks største byggeudstilling med 28.000 kvadratmeter.

  • Troldtekt har en permanent stand som en del af udstillingen, som boligejere, håndværkere og andre byggeinteresserede kan besøge.

  • Troldtekts stand byder på et bredt udvalg af vores prisbelønnede designløsninger.

  • Du finder Byggecentrum på Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart, hvor der er åbent alle ugens dage kl. 10-17.