Årets Bolig Favoritter: Stem på karakterfulde vægpaneler

 

Med Troldtekt® wall deco / v-line får du fleksible muligheder for at skabe et dekorativt vægdesign til dit hjem. Samtidig forbedrer du akustikken. Nu kan du være med til at kåre løsningen som vinder ved idenyt Bolig Favoritter 2023.

14.11.2023

Trænger du til et nyt design på væggen i stuen, køkkenalrummet eller gæsteværelset? Troldtekt wall deco / v-line giver ekstra designfaktor, og de karakterfulde vægpaneler bidrager samtidig positivt til den gode akustik.

Nu er løsningen nomineret til prisen idenyt Bolig Favoritter 2023 i kategorien ”Indretning”. Det er brugerne på idenyt.dk, der vælger vinderne. Frem til starten af december kan du stemme på din favorit.

Gå til afstemningen her

 

 

Sammensæt dit eget udtryk

Troldtekt wall deco / v-line er kvadratiske paneler, som måler 60 x 60 cm, og du kan vælge mellem forskellige mønstre i standardfarverne hvid, grå og sort. Du køber vægpanelerne i æsker med to i hver – ét panel med 6 v-spor hen over overfladen og ét med 10 spor.

Vælg for eksempel to, fire, seks eller flere paneler til væggen i et af dine boligrum. Kantbearbejdningen på panelerne er den samme hele vejen rundt, så du kan rotere dem efter ønske og opnå et sammenhængende udtryk.

Med de karakteristiske v-spor bygger Troldtekt wall deco / v-line videre på udtrykket fra loftpladerne Troldtekt v-line, der i 2022 var blandt vinderne af idenyt Bolig Favoritter.

Oplev Troldtekt v-line i showrooms

Du kan opleve Troldtekt v-line i et af Troldtekts to showrooms:

  • København: Gardergården, Vestergade 20C, 2. sal, København K.
  • Middelfart: Byggecentrum, Hindsgavl Allé 5, Middelfart

Læs mere, og se åbningstiderne i de to showrooms