Troldtekt A/S

Hos Troldtekt A/S vil vi sikre god akustik og bidrage til et sundt indeklima i bygninger. Vores drivkraft er en passion for mennesker og for planeten.

Siden 1935 har vi produceret Troldtekt akustikplader af dansk træ og cement. Vi designer, udvikler og producerer pladerne på vores højteknologiske fabrik i Danmark.

Troldtekt® akustik - en bæredygtig løsning

Denne film giver dig en rundtur i vores produktion og fortæller samtidig om vores bæredygtige akustikløsninger og deres vigtigste egenskaber.

Læs mere her:

Historien om Troldtekt fra 1855 til i dag

Fra købmand J. C. Seidelin slår dørene op til Århus' første specialforretning i bygningsartikler til nutidens internationale produktionsvirksomhed med flere udenlandske datterseskaber. Læs historien om Troldtekt her.

Nyheder og presse

Her finder du seneste nyt fra Troldtekt. Hold dig opdateret omkring Troldtekt produktnyheder og akustikløsninger samt vores aktiviteter indenfor akustik, indeklima, arkitektur og bæredygtigt byggeri.

CSR-indsats og CSR-rapportering

Troldtekt er tilsluttet FN's Global Compact og rapporter årligt om indsatser inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og anti-korruption.

Cradle to Cradle strategi og plan til 2022

Troldtekts forretningsstrategi er baseret på Cradle to Cradle designkonceptet om at skabe sunde produkter, der er til gavn for mennesker og miljø uden spild af ressourcer. Læs mere og følg udviklingen af Cradle to Cradle kvalitet i Troldtekt her.

Adwards & udmærkelser

Troldtekt og Troldtekt akustikløsninger har igennem årene modtaget adskillige priser og udmærkelser indenfor indeklima, design, bæredygtighed og miljø.

Kontakt Troldtekt A/S

Troldtekt A/S er førende udvikler og producent af akustikløsninger til lofter og vægge. Troldtekt produceres i Danmark af lokale råvarer. Kontakt os her!

Se ledige stillinger hos Troldtekt A/S

Vil du arbejde i en international produktionsvirksomhed med speciale i intelligente akustikløsninger og fokus på et bæredygtigt indeklima? Troldtekt A/S er i rivende udvikling og har ofte ledige stillinger. Se jobopslag her.