Nye DGNB-konsulenter klar til at rådgive kunderne

To medarbejdere hos Troldtekt har afsluttet og bestået uddannelsen som DGNB-konsulent. Dermed står vi nu endnu stærkere rustet til at rådgive om certificering af bæredygtigt byggeri.

21.09.2018

På deres netop afsluttede uddannelse har projektkonsulent Bente Therkildsen og teknisk rådgiver Michael Christensen fra Troldtekt fået et dybt kendskab til DGNB-certificering af bæredygtigt byggeri. Det betyder, at blandt andet arkitekter og konstruktører nu kan få svar på de teknisk tunge spørgsmål om certificeringen og dens forskellige kriterier.

Green Building Council Denmark står bag uddannelsen, som giver en grundig indføring i de fem kvaliteter, som et bæredygtigt byggeri vurderes ud fra ved en DGNB-certificering:

  • Miljømæssige kvaliteter
  • Sociale kvaliteter
  • Økonomiske kvaliteter
  • Proces
  • Omgivelser

Kan bidrage til over halvdelen af kriterierne

Hos Troldtekt har vi i de senere år haft stort fokus på DGNB. Blandt andet har vi – i samarbejde med Rambøll – udarbejdet rapporter og tilhørende dokumentationspakker, der gør det overskueligt for auditors at vurdere vores produkters specifikke bidrag til de forskellige kriterier i certificeringen.

Helt konkret kan Troldtekt akustikløsninger have positiv indflydelse på hele 52,7 procent af de kriterier, der udgør den samlede DGNB-certificering.

Troldtekt er allerede valgt til en række DGNB-certificerede projekter. Blandt de større er det psykiatriske hospital GAPS i Slagelse og Pakhusene på Aarhus Ø.

>> Download brochure: Troldtekt® i det DGNB-certificerede byggeri >