Troldtekt Award 2018 for kreative studerende

Troldtekt A/S inviterer nu kreative design- og arkitekturstuderende fra hele verden til at deltage i Troldtekt Award 2018. Igen i år er førstepræmien på 5.000 euro.

26.09.2018

Det er tid til at tænke, gentænke og forny. For femte gang inviterer Troldtekt nu design- og arkitekturstuderende fra hele verden til at deltage i Troldtekt Award. Der er både hæder og 5.000 euro på højkant, hvis du – alene eller sammen med medstuderende – får den mest originale idé til at bruge vores klassiske Troldtekt akustikplader på en ny måde.

– Vi afholder konkurrencen, fordi innovation er en af vores grundværdier, og fordi vi gerne vil understøtte innovation blandt talenter inden for design og arkitektur. Vi udvikler selv nye løsninger løbende, og vi er meget åbne over for input udefra. Desuden er det ingen hemmelighed, at vi gerne vil i dialog med fremtidens arkitekter, siger Peer Leth, adm. direktør i Troldtekt A/S.

Juryen i Troldtekt Award 2018

  • Peer Teglgaard Jeppesen, arkitekt og partner, Henning Larsen Architects (Danmark)
  • Andrew Kiel, arkitekt og senior associate, Sauerbruch Hutton (Tyskland)
  • Peer Leth, adm. direktør, Troldtekt A/S

Juryen vil vurdere de indkomne forslag ud fra både en kreativ og en praktisk vinkel. Hele idéen er at finde frem til en innovativ løsning, der samtidig kan produceres i virkeligheden.

Registrer dig senest 14. oktober

Konkurrencen er åben for registrering fra 1.-14. oktober 2018, og deadline for at indsende dit forslag er 4. november 2018.

Se mere om konkurrencen, og registrer dig her >