Messer & events

Messer og events

Mød Troldtekt på SCHULBAU 2022 i Köln og Berlin

Få inspiration til bæredygtige skoler med sundt indeklima på efterårets SCHULBAU-messer. Både i Köln og Berlin kan du se et udvalg af Troldtekt akustikplader og høre inspirerende oplæg i Experten Lab. Oplev blandt andet prisvindende akustikplader, som er CO2-negative under produktion.

To gange i løbet af efteråret åbner SCHULBAU dørene til inspirerende messer om skolebyggeri. Her kan arkitekter og beslutningstagere få viden og inspiration til at skabe sunde og dokumenteret bæredygtige skoler. I Tyskland vil der forventeligt blive investeret mere end 40 milliarder euro i skoler frem til 2030.

Troldtekt deltager med både en stand og ekspertoplæg på begge efterårets messer den 28.-29. september i Köln og den 23.-24. november i Berlin.

Messer og events

Invitation: Tag på skovtur og fabriksbesøg med Troldtekt A/S og FSC Danmark

Træ er et fleksibelt, bæredygtigt og CO2-neutralt naturmateriale til fremtidens byggeri. Det er vigtigt, at vi tager ansvar for verdens skove, som leverer de værdifulde byggematerialer. Og at vi sikrer biodiversiteten og med bæredygtig skovdrift understøtter FN’s verdensmål nummer 15 om livet på land.

Troldtekt A/S og FSC Danmark inviterer på skovtur og fabriksbesøg mandag den 7. november. Her får du indblik i moderne, FSC®-certificeret skovdrift og produktion af FSC-certificerede akustikplader.

>> Se programmet og tilmeld dig her

Messer og events

Program: Besøg Troldtekt på 3daysofdesign

For første gang deltager Troldtekt i 2022 i 3daysofdesign – en festival, der 15.-17. juni bringer designelskere sammen med København som bagtæppe. Som en væsentlig del af festivalen åbner virksomheder deres showrooms og byder indenfor til talks, debatter og andre festlige events.

I Troldtekts nyåbnede showroom i Gardergården på Vestergade 20C, 2. sal vil der være arrangementer alle tre dage. Nogle kræver invitation eller tilmelding, mens andre er åbne for alle.

Alle dagene er showroomet åbent kl. 10.00-18.00.

>> Se det fulde program og tilmeld dig de enkelte events

Messer og events

Invitation til paneldebat: Bæredygtig akustik & gourmet

Onsdag den 15. juni kl. 14.30-15.30

 • Tema:
  Gastronomi, bæredygtighed, design og akustikkens betydning for den gode madoplevelse
 • Panelet:
  Forfatter og videnskabsjournalist Tor Nørretranders, designer Anders Busk Faarborg (ATM Design), bæredygtighedschef Tina Snedker Kristensen (Troldtekt). Radio- og tv-vært Anja Thordal er moderator.
 • Hvor?
  Troldtekts showroom i Gardergården, Vestergade 20C, 2. sal, København K

>> Læs mere om paneldebatten og tilmeld dig

Messer og events

Invitation: Dinner & drinks – med god akustik

Torsdag den 16. juni 2022 kl. 19.00-22.30

 • Hvem?
  Arrangement for arkitekter og andre, der arbejder professionelt med design
 • Hvad?
  Nyd en middag, få en drink, og mød kolleger fra branchen. Alt sammen i Troldtekts nye showroom, som byder på god akustik, karakterfuldt design og dokumenteret bæredygtige løsninger.
 • Hvor?
  Troldtekts showroom i Gardergården, Vestergade 20C, 2. sal, København K

>> Læs mere om aftenarrangementet og tilmeld dig

Messer og events

Inspirationsseminar i Kirkens Hus den 12. maj

Troldtekt byder 12. maj kl. 11.30-16.00 ingeniører indenfor til inspirationsseminar om indeklima, Seminaret foregår i det præmierede menighedshus Kirkens Hus i Nørresundby. Som deltager kan du bl.a. møde oplægsholdere fra Moe A/S og Aalborg Universitet.

Vi begynder med en lækker frokost i Utzon Center i Aalborg og slutter med en rundvisning i det smukke Kirkens Hus. Her vil være fokus på ombygningen af og tilbygningen til huset, hvor Troldtekt ventilation sikrer god akustik og frisk luft – uden træk, støj eller synlige installationer.

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser.

>> Læs mere om program og tilmelding

Messer og events

Invitation: Troldtekt åbner showroom i det indre København

Tag med til åbningen af Troldtekts nye showroom i hjertet af København. Her kan du opleve et bredt udvalg af akustikløsninger – blandt andet flere helt nye produkter.

I et baghus i Gardergården på Vestergade 20C, 2. sal, København K, slår Troldtekt nu dørene op til et helt nyt showroom. Det vil glæde os at se dig til grand opening 31. marts. og 1. april.

Begge dage holder vi åbent for arkitekter og andre af byggeriets fagfolk i tidsrummet kl. 10-18. Her kan du: 

 • opleve det brede udvalg af Troldtekt akustikløsninger
 • møde vores arkitekt- og projektkonsulenter – samt kolleger fra branchen
 • få lidt lækkert at spise og drikke.

>> Læs mere og tilmeld dig her

Messer og events

Inspirationsseminar på Koldingfjord den 14. marts

Troldtekt byder den 14. marts kl. 12:00-16:00 ingeniører indenfor til inspirationsseminar om indeklima på Hotel Koldingfjord. Som deltager kan du bl.a. møde oplægsholdere fra Moe A/S og Aalborg Universitet.
 
Vi begynder med Hotel Koldingfjords gourmet-frokostbuffet og slutter med en rundvisning i de smukke omgivelser. Her vil især være fokus på konferencelokalerne, hvor Troldtekt ventilation sikrer god akustik og frisk luft – uden træk, støj eller synlige installationer.

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser.

>> Læs mere her

Troldtekt akustikplader har unikke lydabsorberende egenskaber og sikrer god akustik i skoler og uddannelsesinstitutioner

SCHULBAU Hamburg 2021

Cruise Center Altona i Hamburg danner 15.-16. september 2021 ramme om den anerkendte SCHULBAU-messe.

På stand 28 kan du møde vores erfarne team af projektkonsulenter og opleve de Cradle to Cradle-certificerede Troldtekt akustikplader. Med på standen er også produkter fra Troldtekts designserie, som har vundet en ICONIC Award 2019 og en German Design Award 2020.

I messens Experten Lab fortæller Troldtekt, hvorfor fokus på materialesundhed er afgørende i bæredygtige skoler. Oplægget i Experten Lab foregår på messens anden dag, 16. september kl. 10.00. 

>> Læs mere her

Oplev prisbelønnet designserie på A@W | Troldtekt A/S

A@W 2020

Er du blandt gæsterne på ARCHITECT@WORK i København, Berlin eller Stuttgart? Så kan du opleve serien af Troldtekt designløsninger, hvor god akustik forenes med en række karakterfulde udtryk.

I Forum Copenhagen (9.-10. september) finder du Troldtekt på stand 51, i Station-Berlin (7.-8. oktober) udstiller Troldtekt på stand 172, og i Messe Stuttgart (2.-3. december) er vi klar på stand 112.

>> Se hele serien af Troldtekt designløsninger her

>> Se billeder fra København

>> Se billeder fra Berlin

Troldtekt akustiklofter med lavtryksventilation sikrer den gode lyd og frisk luft uden træk på Hotel Koldingfjord

Inspirationsseminar om indeklima

Troldtekt holdt 20. februar 2020 seminar om indeklima for ingeniører. Det foregik på Hotel Koldingfjord, hvor Troldtekt akustiklofter med lavtryksventilation sikrer god lyd og frisk luft uden træk.

På seminaret kunne de fremmødte ingeniører høre oplæg fra eksperter – og selv opleve et sundt indeklima i Hotel Koldingfjords nye konferencelokaler, hvor der er Troldtekt ventilation.

Blandt oplægsholderne var Per Heiselberg, professor ved Institut for Byggeri og Anlæg på Aalborg Universitet. Han har stået bag en ny ventilationsløsning med blandt andet Troldtekt ventilationslofter. Løsningen, som giver et bedre indeklima og lavere energiforbrug, modtog ELFORSK Prisen 2017.

Også Steffen E. Maagard, koncernkompetencechef – Energidesign & Indeklima hos Moe A/S, holdt oplæg på seminaret. Han talte om indeklimaets rolle i certificeringer og lovkrav.

Desuden fortalte Niels Kappel, teknisk rådgiver hos Troldtekt A/S, om Troldtekt ventilation, som kombinerer god akustik med frisk luft uden træk, støj og synlige installationer.

Seminaret sluttede med, at hotellets adm. direktør, Peder Madsen, viste rundt og fortalte om erfaringerne med de velfungerende konferencelokaler.   

>> Se billeder fra seminaret her

Akutiklofter fra Troldtekt på BYGGERI'20 i Fredericia

BYGGERI'20 - UDSKUDT -

De originale akustiklofter fra Troldtekt A/S runder i år 85 år på markedet. Råvarerne er stadig træ og cement fra den danske natur – men med fordoblet fabrikskapacitet og en prisbelønnet designserie byder Troldtekt velkommen til ”nye tider”.

Kombinationen af originale fordele og nye tider er i fokus, når Troldtekt åbner stand A-0326 på BYGGERI-messen i Fredericia fra den 10.-13. marts.

Her kan de besøgende opleve et udvalg af de nye Troldtekt designløsninger i forskellige farver – og blive inspireret til dialogen med deres egne kunder. Det er også muligt at sikre sig et helt nyt inspirationsmagasin med en perlerække af danske boliger, der har forskellige varianter af Troldtekt som en del af indretningen.

>> Læs mere

Troldtekt A/S er med som oplægsholder, når konsulentfirmaet Vugge til Vugge Danmark holder learning session på Building Green København

Building Green København 2019

Hvordan kan Cradle to Cradle bane vej for FN’s verdensmål i en mellemstor produktionsvirksomhed?

Det kan du høre mere om, når vores kommunikationschef, Tina Snedker Kristensen, er oplægsholder på konsulentfirmaet Vugge til Vugge Danmarks learning session under Building Green-messen i København.

Troldtekt akustikløsninger har siden 2012 været Cradle to Cradle-certificeret. Certificeringen stiller krav om sunde materialer, der kan genanvendes i det biologiske eller tekniske kredsløb. Cradle to Cradle-certificeringen giver redskaberne til at realisere cirkulær økonomi og understøtter op til 11 af de 17 verdensmål.

Hør mere i Forum København, onsdag den 30. oktober kl. 14
>> Læs også mere om sessionen her

World Green Building Week 2019: Troldtekt med som partner

World Green Building Week 2019

Virksomheder og organisationer fra flere end 100 lande sætter spot på bæredygtigt byggeri i World Green Building Week, 23.-29. september. I Tyskland er fyrtårnet inden for bæredygtigt byggeri, DGNB, vært for ugen – med Troldtekt som partner.

World Green Building Week er en verdensomspændende begivenhed, der har fokus på byggeriets bidrag til en grønnere verden. I år sker det under mottoet #BuildingLife og med et særligt fokus på CO2. Byggeri og bygninger tegner sig for cirka 40 procent af verdens energirelaterede CO2-udledning.

>> Læs mere her

Troldtekt vært for learning session på Building Green Aarhus 2019

Building Green Aarhus 2019

Troldtekt var vært for en learning session, da Building Green Aarhus inviterede indenfor til to dage med fokus på bæredygtigt byggeri fra den 3.-4. april 2019 i Centralværkstedet i Aarhus.

Under sessionen var der mulighed for at møde civilingeniør i indeklima og energi Alice Andersen fra COWI og teknisk rådgiver Niels Kappel fra Troldtekt A/S. Begge delte ud af deres viden om forbedring af indeklimaet i skoler og om den prisbelønnede løsning Troldtekt ventilation.

>> Læs mere om Troldtekt ventilation
>> Læs et interview med Alice Andersen

>> Se billeder fra Troldtekts learning session

Troldtekt akustikløsninger på Architect@Work i Stockholm

Architect@Work Stockholm 2019

Troldtekt introducerede ny designlinje på Architect@Work i Stockholm den 3.-4. april 2019.

På Architect@Work i Stockholm kunne arkitekter, indretningsarkitekter og andre branchefolk opleve de seneste produktnyheder og innovationer fra en række producenter, som var blevet særligt udvalgt og godkendt til messen.

Troldtekt var blandt udstillerne i Stockholm, hvor vi for første gang vil introducerede en helt ny designlinje, som lanceres i foråret 2019.

Den nye Troldtekt designlinje består af en række akustikløsninger, der kombinerer alle de velkendte fordele fra Troldtekt akustikplader med en bred vifte af fleksible designmuligheder. De nye designløsninger giver dermed mulighed for at give lofter og vægge et helt særligt og karakterfuldt udtryk uden at gå på kompromis med den gode akustik.

>> Læs mere om den nye designlinje her

>> Se billeder fra messen her

Flot parløb mellem DGNB og Troldtekt på BAU 2019

BAU 2019

Troldtekts veldokumenterede fokus på bæredygtigt byggeri var meget synligt på den netop afholdte messe BAU 2019 i München.

På messen, der er verdens førende inden for arkitektur og materialer, deltog Troldtekt som kooperationspartner med DGNB – det tyske selskab for bæredygtigt byggeri.

Troldtekt var en del af den messestand, som DGNB havde bygget specielt til BAU 2019. Bæredygtigt er det nye normal, var temaet på standen, som helt i tråd med det budskab var bygget op af dokumenteret bæredygtige materialer. Materialerne genanvendes så vidt muligt efter messen.

På BAU deltog Troldtekts marketing- og kommunikationschef, Tina Snedker Kristensen, som en af de eksperter, DGNB havde samlet til en foredragsrække og Round Table-diskussion om bæredygtighed.

Tina Snedker Kristensen fik på BAU 2019 desuden overrakt det særlige DGNB Navigator Label af bestyrelsesmedlem Johannes Kreißig fra DGNB. Overrækkelsen er en anerkendelse af, at Troldtekt har integreret data om akustikpladerne i DGNB Navigator, en tysk online-platform for bæredygtige byggeprodukter.

Læs messerapport og se fotos fra messen her >

Troldtekt learning session om sundt indeklima og god ventilation i skoler

Building Green København 2018

Den 31. oktober og den 1. november 2018 slog Building Green i København dørene op til årets messe med fokus på bæredygtigt byggeri. På den første af de to messedage i Forum var Troldtekt vært for en learning session om sundt indeklima og god ventilation i skoler.

Her fortalte Alice Andersen, civilingeniør i energi og indeklima hos COWI, om sine erfaringer med energirenovering og forbedring af indeklimaet i skoler. Med på samme learning session var også Peer Leth, adm. direktør hos Troldtekt. Han fortalte om de dokumenterede fordele ved Troldtekt ventilation, der var med til at vinde ELFORSK Prisen 2017, og som også er blevet tildelt den prestigefulde German Design Award 2019. 

Se billeder fra Troldtekts learning session her >

Troldtekt, Architect@work Copenhagen 2018

ARCHITECT@WORK København 2018

Den 16.-17. maj viste Troldtekt eksklusiv boligakustik frem i Forum i København, da vi for tredje år i træk var med til at inspirere arkitekter, indretningsarkitekter og andre branchefolk til ARCHITECT @ WORK Copenhagen 2018.

ARCHITECT @ WORK er en højt respekteret international fagmesse for innovationer, og alle udstillede produkter gennemgår forud for messen en streng udvælgelsesproces, der sikrer nyhedsværdien af de udstillede materialer.

stand 53 kunne de besøgende opleve de raffinerede trælister i Troldtekt contrast og mulighederne for CNC-fræsede mønstre og strukturer i vores Troldtekt akustikpaneler. 

Se billeder fra ARCHITECT @ WORK her > 

Troldtekt, Byggeri'18
Troldtekt, Byggeri'18

BYGGERI' 18

Den 13.-16. marts 2018 præsenterede Troldtekt eksklusiv boligakustik og nye designløsninger, da BYGGERI-messen løb af stablen i MESSE C, Fredericia.

På messen lancerede vi Troldtekt® contrast - en raffineret akustikløsning til boligejere, der holder af smukke linjer og god akustik. Troldtekt® contrast er akustikplader med fræsede spor til montering af elegante trælister - en løsning der tilfører loftet en unik kombination af den bedste akustik og en smuk, enkel kontrasteffekt fra de stilrene trælister, der kan fås i flere træsorter.

Troldtekt® contrast kunne opleves for første gang på BYGGERI'18, hvor vi desuden præsenterede Troldtekt rhombe, der er præmieret med både en German Design Award 2017 og en ICONIC Award 2016. Troldtekt rhombe blev vist på messen i cradle to cradle-certificerede Troldtekt standardfarver i sorte og grå nuancer.

På messen kunne man desuden opleve designløsningen Troldtekt shades i matchende sorte, grå og hvide nuancer. Troldtekt shades illustrerer, hvordan man med Troldtekt standardplader og standardfarver kan sammensætte iøjnefaldende designløsninger. Besøgende kunne også opleve Troldtekt hexagon - en CNC-bearbejdet designløsning, hvor hver akustikplade består af 15 sekskantede felter, der, når de kombineres, danner et unikt, "sømløst" mønster på hele lofts- eller vægfladen.

På BYGGERI'18 viste vi desuden seneste nyhed i vores sortiment af kantprofiler, som med varianten K0-U er blevet udvidet med endnu en karakteristisk profil. K0-U med ret kant og U-spor fremstår med en markeret, tilbagetrukket skyggekant. Kantudformningen danner et spor på 5 mm mellem pladerne og giver loftet et præcist og skarptskåret udtryk.

Download folder med præsentation af produktnyhederne her >

Se billeder fra Byggeri' 18 her >

Troldtekt, Ecobuild 2018

Ecobuild 2018

Troldtekt var den 6.-8. marts 2018 repræsenteret på Ecobuild i London, hvor et Troldtekt loft indgik i ”The Reversible Experience Modules (REM), verdens største vandreudstilling med cirkulære byggematerialer.

Alle materialer på udstillingen har et Material Passport, der blandt andet indeholder informationer om, hvordan materialerne demonteres og genanvendes efter endt brug.

Udstillingen arrangeres af EPEA Netherlands og er en del af BAMB - Buildings As Material Banks.

Vi glæder os til at følge projektet og vandreudstillingens Europa-turné.

Se billeder fra udstillingen her >

Troldtekt, Building Green Copenhagen 2017

Building Green København 2017

Troldtekt stod klar med bæredygtige tiltag, da Building Green blev skudt i gang den 1. & 2. november 2017 i Forum. Den bæredygtige event bød på 2 dage spækket med mere end 120 talere og 170 udstillere med bæredygtige produkter og løsninger til byggeriet. 

Besøgende kunne opleve Troldtekt ventilationslofter, der kombinerer høj komfort med et lavt energiforbrug. Og så medbragte Troldtekt ny dokumentation om akustiklofternes bidrag til en DGNB-certificering.

Blandt messens mange aktiviteter var der desuden mulighed for at opleve Troldtekt i panelet under en workshop om Built Positive, et initiativ fra The Cradle to Cradle Product Innovation Institute, som har til formål at øge byggeriets positive indvirkning på mennesker, miljø og økonomi.

Se billeder fra messen her >

Troldtekt, Rising Architecture Week

Rising Architecture Week 2017

Den 11.-15. september 2017 løb biennalen Rising Architecture Week af stablen i Den Rå Hal på Godsbanen i Aarhus. Biennalen blev lanceret som en international arkitekturbiennale i 2015 og var arkitekturens hovedevent under Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

Omdrejningspunktet for biennalen 2017 var at debattere, hvordan arkitektur kan spille en væsentlig rolle i innovative løsninger på fremtidens samfundsudfordringer, og arrangementet bød på en række oplæg, workshops og foredrag.

Her kan du se en samling af 21 videoer, hvor Daan Roosegarde, Tinna C. Nielsen og konferencens øvrige keynotes præsenterer deres vigtigste og mest anvendelige ideer til, hvordan vi kan gøre vores samfund bedre og mere bæredygtigt.

Rising Architecture Week bød desuden på en imponerende Troldtekt installation skabt af det tyske arkitektkollektiv Raumlabor. Installationen introducerede en ny og overraskende måde at anvende Troldtekt akustikplader – nemlig som op til 5 meter høje ”korthuse” stablet i forskellige mønstre.

Installationen strakte sig i hele konferenceområdets længde og fungerede både som rumdeler og akustikregulerende element. Med Troldtekt ”korthusene” blev det store område opdelt i mindre sektioner med indbydende og behagelige områder til fordybelse og diskussion for de mange besøgende, der samtidig kunne nyde den gode akustik.

Læs magasinet Wallpapers omtale af biennalen her >

Se flere billeder fra Rising Architecture Week >

Troldtekt, Building Green Aarhus 2017

Building Green Aarhus 2017

Den 29. & 30. marts 2017 slog Centralværkstedet for første gang dørene op til Building Green i Aarhus.

Building Green Aarhus havde, ligesom afholdelsen i København, fokus på bæredygtige løsninger til byggeriet og bød på et omfattende og aktuelt konferenceprogram med keynotes fra ind- og udland.

Troldtekt udstillede blandt andet med den prisvindende Troldtekt® rhombe.

Under temaet "Byggebranchen i cirkler" deltog Troldekt desuden i en paneldebat sammen med førende arkitekter og producenter om genbrug, recycling og upcycling i byggeriet. 

Se billeder fra messen her >

Troldtekt, Building Green 2016

Building Green København 2016

Igen i 2016 deltog Troldtekt i Building Green messen, Danmarks førende event indenfor bæredygtige og energieffektive løsninger til byggeriet.

Denne gang var messens fokus udvidet fra selve byggeriet til også at omfatte det bebyggede miljø. Det skete under temaet "Byggeriet i det bæredygtige byrum" og fandt sted i Forum i København den 2. og 3. november 2016.

Se billeder fra Building Green 2016 her >  

Troldtekt, Architects at Work Copenhagen 2016

Architect@Work København 2016

ARCHITECT @ WORK er en innovations-event, hvor arkitekter og indretningsarkitekter kan blive inspireret, høre om aktuelle temaer og udveksle erfaringer i et unikt og nyskabende udstillings-layout. I 2016 løb arrangementet af stablen i København under det centrale emne "Træ og Arkitektur".

For at sikre, at udelukkende innovationer og nye produkter blev præsenteret, var alle de viste produkter vurderet og godkendt af et dommerpanel bestående af fire danske arkitekter og indretningsarkitekter. Dommerpanelet havde udvalgt produkterne på basis af den fornyelse, som det enkelte produkt repræsenterede. Læs mere om Architect @ Work her >

Troldtekt viste blandt andet den prisnominerede designløsning Troldtekt rhombe - se billeder fra Architect @ Work i Forum her >

Troldtekt wave vinder Byggeriets Klimapris

BYGGERI' 16

Den. 1. marts 2016 kl. 9.30 slog BYGGERI’16 i Fredericia dørene op for fagfolk fra hele Norden.

Troldtekt A/S stod klar på stand A-0326, hvor vi kunne løfte sløret for intet mindre end en verdensnyhed: En akustikplade i extrem fin struktur.

Vi viste selvfølgelig også vores prisvindende bølgeplade, Troldtekt wave, som var med i finalefeltet og vandt Byggeriets Klimapris, der blev uddelt under messen.

Byggeriets Klimapris var en af tre priser, der blev uddelt på BYGGERI' 16, og har til formål at fremme klimavenlige løsninger i byggeriet.

Se billeder fra Byggeri´16 her >

Troldtekt, Building Green 2015

Building Green København 2015

Den 28. og 29. oktober slog Forum København dørene op til Building Green 2015. Her kunne besøgende opleve bæredygtige løsninger og lytte til inspirerende talere fra ind- og udland. Troldtekt var at finde på stand 96, hvor vi blandt andet udstillede den prisvindende bølgeplade Troldtekt® wave. 

Årets program for Building Green præsenterede blandt mange gode indlæg også paneldebatten ’Den bæredygtige vilje – fra udkant til hovedstad’, som erhvervsnetværket SUSTAINOVATION stod bag. Troldtekt er medlem af SUTAINOVATION, hvor vi desuden har en plads i bestyrelsen. 

Fire perspektiver på bæredygtigt byggeri
Panelet bestod af tidligere klimaminister Martin Lidegaard (MF, Radikale Venstre), Lene Espersen (direktør, Danske Ark), Arne Boelt (borgmester, Hjørring) og Peter Grønlund (Manager, LIVINGlab by DOVISTA). De gav hver deres syn på den bæredygtige udvikling i Danmark, som de ser den fra kommunerne, virksomhederne, organisationerne og Christiansborg. Læs mere om den bæredygtige vilje her >

5 gode råd om Cradle to Cradle
Building Greens anden dag bød blandt andet på en paneldebat om Cradle to Cradle certificering, hvor Troldtekt sammen med fire andre virksomheder gav gode råd til virksomheder, der overvejer at gå i gang med en Cradle to Cradle produktcertificering, en take-back ordning eller en grøn forretningsmodel.

Se billeder fra Building Green 2015 her >

Troldtekt CSR awards 2015

CSR Awards 2015

Den 7. oktober 2015 uddelte CSR Fonden for femte år i træk CSR Awards. Det skete ved et stort show i Vejle, hvor der fra morgen til aften var fokus på danske virksomheders arbejde med bæredygtighed og social ansvarlighed. Blandt hovedtalerne var William McDonough, som er en af ophavsmændene til Cradle to Cradle-konceptet.

Troldtekt A/S vandt strategiprisen ved CSR Awards 2014, og under prisshowet i 2015 fortalte vi om de økonomiske og bæredygtige forretningsmuligheder, der ligger i at arbejde strategisk med Cradle to Cradle. Det skete ved en af CSR Awards’ såkaldte side-events.

Fokus på cirkulær tankegang
Troldtekt arrangerede eventen sammen med organisationen Cradle People og virksomheden KLS Grafisk Hus.

Fokus var på de bærende principper i Cradle to Cradle-konceptet: Opgøret med brug-og-smid-væk-kulturen og mulighederne i en cirkulær tankegang, hvor produkter indgår i et biologisk eller teknisk kredsløb.

Troldtekt fortalte om erfaringerne med at lade Cradle to Cradle være fundament for forretningsstrategien. Herunder vores plan for konkrete bæredygtige indsatser, som vi følger frem til 2022.

Læs mere om CSR Awards og sideevent om Cradle to Cradle >