Frisk luft i skolen - uden træk, støj og energispild

Troldtekt ventilation kombinerer god akustik, et lavt energiforbrug og frisk luft uden træk. Løsningen er blandt andet velegnet til skoler, hvor tung luft ofte går ud over koncentrationen.

I en kort film kan du se eksempler på, hvor slemt det står til med indeklimaet i klasserum. Se også, hvordan Troldtekt ventilation virker i praksis – og hvilke dokumenterede fordele løsningen giver.

Troldtekt, ventilation

Se filmen med tankevækkende fakta om indeklima og en demonstration af Troldtekt ventilation.

Akustikloft som indblæsningsflade
I et lokale med Troldtekt ventilation strømmer frisk luft ind ved lavt tryk. I praksis er løsningen et Troldtekt akustikloft, der samtidig fungerer som indblæsningsflade. Det betyder, at du slipper for synlige ventilationsrør.

Fladen til indblæsning er væsentligt større end i de fleste traditionelle ventilationssystemer, hvor luften ledes ind gennem ventilationskanaler. Det betyder, at du undgår gener fra træk, samtidig med at det lave tryk giver et markant reduceret energiforbrug.

Gode muligheder for køling
Troldtekt ventilation sikrer en optimal rumventilation og er en økonomisk fornuftig løsning til effektivt at kontrollere indeklimaet. Ventilationsloftet giver mulighed for et stort luftskifte på op til otte gange i timen, og indblæsningstemperaturen er 1-8°C under rumtemperaturen. Der er altså mulighed for en køleeffekt, som du normalt kun opnår med en kombination af ventilation og kølelofter.