Raffineret indretning i moderne kontorhus

Grønttorvet i Valby er en ny, grøn bydel, hvor Ingcon er flyttet ind i kontorhuset Magnolia Hus på øverste etage. Et moderne kontorbyggeri med DGNB Guld-certificering, som Ingcon selv har været med til at udvikle.

God akustik på arbejdspladsen med akustiklofter fra Troldtekt

Magnolia Hus har fælles reception i stueetagen sammen med andre fælles faciliteter som mødelokaler og café. Hos Ingcon prioriterer de også fællesskabet og starter dagen sammen med morgenbrød. Langs den ene facade ligger et åbent tegnestueområde, som også har et par stillerum til samtaler. Langs modsatte facade, hvor der er udsigt til det centrale, grønne område for Grønttorvet, ligger et større mødelokale og en række kontorer. Øvrige mødelokaler, køkken og loungeområder ligger midt i bygningen, tæt på indgangen.

 

Loftet som den vigtige detalje

Ingcon har valgt at indrette kontoret i dæmpede farver og med stilfulde møbler. Træ er anvendt på gulve, ved glaspartier og i køkkenet, som giver en fin materialitet til de mange glasflader. Man fornemmer hurtigt, at ingen detaljer er overladt til tilfældighederne, og det gælder også loftet. Udover at være en flade, der sikrer en god akustik i rummet, er det også en æstetisk flade. Troldtekt ventilation foregår gennem udvalgte plader, hvor frisk luft diffunderer ud i rummet. Derved er loftsfladen friholdt ”støjende” ventilationsarmaturer. Denne løsning er kombineret med Troldtekt design lofter, henholdsvis hvid Troldtekt dots i kontor og fælleszoner, mens mødelokaler og kontorer har sort Troldtekt line. Skiftet mellem de to loftstyper er en enkel måde at markere skift i funktionerne og mellem de afgrænsede møderum og det flydende kontorområde.