Troldtekt, De nyeste tendenser i private hjem

Varme farver, mønstre og materialer med tekstur vinder frem i de danske hjem som supplement til den rene nordiske stil. Det fortæller design- og livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg. Læs vores interview med ham her. 

Tag også med på besøg hos Julie Kleine, der har en skarp sans for design og finurlige detaljer, som hun deler med sine over 10.000 følgere på Instagram.

Troldtekt lancerer nu Troldtekt contrast – et akustikloft med elegante trælister, som tilfører boligen et eksklusivt udtryk. Læs mere om den nye løsning her i temaet. Få også masser af inspiration fra stilfulde, nordiske hjem i vores nye magasin. 

Eksklusiv boligakustik med Troldtekt® contrast

Troldtekt præsenterer nu en raffineret produktnyhed til designbevidste boligejere. Med Troldtekt contrast får loftet en unik kombination af den bedste akustik og en smuk, enkel kontrasteffekt fra elegante trælister.

Her er den nye løsning >

Troldtekt contrast - eksklusiv boligakustik

Glimt fra Julias forunderlige verden

Instagrammer Julia Kleine har en skarp sans for finurlige detaljer, naturlige materialer og unikt nordisk design. Flere end 10.000 følgere kigger med på Instagram, når der er nyt fra Julias verden. Tag med på besøg i Julia Kleines stilfulde familiehjem.

Læs interview og se Julias designfavoritter >

Troldtekt, De nyeste tendenser i private hjem

Giv loftet en karakteristisk kant

Troldtekt har udvidet sit sortiment af kanter med den nye profil K0-U. Med sin rette kant og U-spor fremstår nyheden med en markeret, tilbagetrukket skyggekant. Udformningen danner et spor mellem pladerne og giver loftet et præcist, skarptskåret udtryk.

Se bolig med den nye kant >

Troldtekt Tema Privatboliger

Hjemmet bliver mere personligt og farverigt

Den stilrene nordiske indretning bliver stadig oftere krydret med varmere elementer udefra, siger design- og livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg.

Målet er at skabe mere personlige hjem, der kan stimulere nærvær og afspejle de mennesker, der bor der.

Læs interviewet med Mads Arlien-Søborg >

Troldtekt, De nyeste tendenser i private hjem

En markant villa

i landskabet

Troldtekt, Akustikloft i privatbolig

Frame House er tegnet i en stram arkitektur. De store glaspartier opbløder kontrasten mellem landskabet og den enkle, lineære arkitektur.

Se fotos og læs mere

Villa med

naturens aftryk

Troldtekt, Akustikloft i privatbolig

En nyopført villa i Klampenborg er tegnet efter familiens ønsker, hvor der er lagt vægt på stoflighed og materialitet.

Se fotos og læs mere

Liebhavervilla

med fjordudsigt

Troldtekt, Akustikloft i privatbolig

Direkte ned til Kolding Fjord ligger Villa Bayview. Panoramavinduer sikrer et flot kig ud over naturen, og Troldtekt mellem de fritlagte bjælker bidrager til den indendørs ro.

Se fotos og læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuel inspiration inden for akustik, indeklima, arkitektur og bæredygtigt byggeri leveret direkte til din indbakke.

Nyhedsbrevet udkommer cirka otte gange om året, og hver udgave byder på et relevant tema, som foldes ud i artikler, fotos og video.

Troldtekt newsletter

Temaoversigt

Troldtekt sætter med temaudgivelser løbende fokus på aktuelle trends og tendenser indenfor akustik, indeklima, arkitektur og bæredygtigt byggeri.

Troldtekt Newsletter