Troldtekt pressefotos

Troldtekt CEO Peer Leth

 

Troldtekt production facility
Troldtekt, forest
Troldtekt logo

Troldtekt® logo

Troldtekts logo findes i PDF, JPEG og PNG format og kan hentes i forskellige versioner.

I Skejby er PensionDanmark bygherre på det første DGNB-certificerede hotel i Aarhus. Troldtekt leverer cirka 1.200 kvadratmeter sortmalede akustiklofter, der bidrager positivt til bæredygtighedscertificeringen.

Læs mere

Det er en udfordrende opgave at designe et svømmeanlæg, så elitesvømmer, legebarn og wellness-gæst alle bliver tilfredse, viser en undersøgelse fra Lokale og Anlægsfonden. I et nyt online tema sætter Troldtekt A/S spot på de mange nye danske anlæg – både med gode eksempler og interviews med arkitekter.

Læs mere

Der er brugt milliarder af kroner på at energirenovere danske skoler, men de fleste elever møder stadig ind til dårlig luftkvalitet. Blandt de mulige løsninger er det prisvindende ventilationsloft fra Troldtekt A/S. I et nyt online tema sætter Troldtekt fokus på skolernes indeklima.

Læs mere

Ekstra kapacitet skal sikre dansk og international vækst. Bestyrelsesformand Nils Nygaard har siden 2005 været en del af væksten hos Troldtekt A/S, som producerer akustikløsninger til byggeriet. Han er netop fyldt 75 år, men har stadig sin største milepæl hos Troldtekt foran sig: Åbningen af en ekstra produktionslinje til 180 millioner kroner i 2019.

Læs mere

Europas største udstilling af materialer til cirkulært byggeri er med på Dutch Design Week i Eindhoven (Holland). Her kan op mod 300.000 besøgende blandt andet opleve de danske Troldtekt akustikplader, som består af naturlige råvarer og er et oplagt valg i bæredygtige bygninger.

Læs mere

Tingbjergs nye kulturhus skiller sig ud med en bemærkelsesværdig arkitektur, hvor man udefra kigger ind i bygningens mange forskellige rum. Store arealer kombineret med små, afsides kroge lægger ramme til sociale aktiviteter, og overalt i huset giver Troldtekt ro i mylderet.

Læs mere

Troldtekt A/S inviterer nu kreative design- og arkitekturstuderende fra hele verden til at deltage i Troldtekt Award 2018. Formålet er at få talenternes forslag til nye måder at anvende Troldtekt akustikplader på. To anerkendte arkitekter vurderer de indkomne idéer – og vinderen får 5.000 euro.

Læs mere

Circle House er 60 almene boliger, som bygges efter cirkulære principper. Allerede nu åbnes et demonstrationshus for at vise konceptet, der er verdens første af sin slags. Troldtekt A/S er partner i Circle House – og virksomhedens direktør håber, at projektet får flere i branchen til at se et potentiale i genanvendelse.

Læs mere

Der bliver plads til livlig dans, street-basket og stille refleksion på samme tid i Ikasts nye bæredygtige multihus, Hjertet, som indvies 8. september 2018. Troldtekt akustiklofter med skjult ventilation bidrager til, at de forskellige aktiviteter kan foregå i rammer med god akustik og et sundt indeklima.

Læs mere

For få år siden var den nordiske stil domineret af det lette og lyse. Nu har sorte og mørke materialer fundet vej ind i indretningen. I et online tema fra Troldtekt A/S sætter en trendforsker og førende arkitekter spot på den nye tendens.

Læs mere

40 nye almene boliger på Fyn får driftsvenlige Troldtekt akustiklofter, der både sikrer god akustik og bidrager til projektets bæredygtighedscertificering.

Læs mere

I 2017 producerede Troldtekt A/S flere akustikplader end året før, men sendte mindre affald til forbrænding. Samtidig har et nyt maleranlæg reduceret malingspild i produktionen med 70 procent. Begge gevinster er i tråd med virksomhedens fokus på Cradle to Cradle og FN’s verdensmål.

Læs mere

Europas største udstilling af materialer, som er designet til cirkulært byggeri, rejser nu videre til byggerimessen Building Holland i Amsterdam. Akustikplader fra Troldtekt A/S er udvalgt til Reversible Experience Modules, som blandt andet også har lagt turen forbi ecobuild i London.

Læs mere

Nu præsenterer Troldtekt en raffineret nyhed til private boliger. Med Troldtekt contrast får loftet en unik kombination af den bedste akustik og en smuk, enkel kontrasteffekt fra elegante trælister. Trælisterne monteres på Troldtekt pladerne uden brug af værktøj ved hjælp af et montagevenligt "click-on" system.

Læs mere

De første 33 boliger i det visionære Realdania-projekt Ringkøbing K bliver med lofter fra Troldtekt A/S. Ifølge bygherren Frifeldt lå valget lige for, da Troldtekt er et robust naturprodukt, som sikrer god akustik.

Læs mere