Inspirationsmagasiner

Troldtekt® design

 • Troldtekt designløsninger

  Brochure med inspiration og fakta om Troldtekt designløsninger. Der er ti af dem, men utallige muligheder for at kombinere, så dine projekter får individuelle udtryk. Se, hvordan et udvalg af løsningerne er anvendt i praksis, og læs et interview med arkitekten bag designløsningerne.

Troldtekt® contrast - ekslusiv boligakustik

 • Ekslusiv boligakustik med Troldtekt contrast

  I dette magasin får du masser af inspiration til eksklusiv boligakustik med Troldtekt contrast.

  Læs om mulighederne med loftet, der forener raffineret boligdesign og god akustik i ét og samme produkt. Se også fotos fra den elegante møbel-, interiør- og kunstbutik UniqueRoom – og fra boliger, hvor Troldtekt contrast gør en forskel for akustikken og æstetikken.

Troldtekt Inspiration Privat

 • Troldtekt, Inspiration Privat 06

  Her i magasinet får du et kig ind i udvalgte nordiske hjem. Fra en stilren storbylejlighed i hjertet af København til et eksklusivt sommerhus i naturen på Mols. Fra arkitekttegnede villaer til renoverede parcelhuse. Fælles for alle boligerne er, at de har Troldtekt akustiklofter. Her går arkitektur og god akustik hånd i hånd og skaber stilfulde og sunde rammer for at være til og være sammen.

Troldtekt Inspiration II

 • Troldtekt inspiration magazine

  I dette magasin introducerer vi dig til 20 inspirerende, danske bygninger med Troldtekt akustikløsninger. Bygningerne spænder fra uddannelsesinstitutioner og sportshaller til verdensberømte restauranter. Mød også arkitekt David Basulto, som fortæller om aktuelle tendenser indenfor international arkitektur.

International Inspiration II

 • Troldtekt inspiration magazine

  I dette magasin introducerer vi dig til 16 internationale projekter med Troldtekt akustikløsninger. Bygningerne spænder fra prisbelønnede uddannelsesinstitutioner til Googles nye europæiske hovedkvarter, der byder på nogle af de mest ekstraordinære løsninger, man kan tænke sig.

Troldtekt Inspiration Privat

 • Troldtekt privat inspiration 05

  I dette magasin tager vi dig med på en guidet inspirationstur i udvalgte danske hjem. Besøg arkitekttegnede villaer, renoverede parcelhuse, et nybygget byhus, fremtidens sommerhus – og tre generationer samlet på én grund. Mød også design- og livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg, der fortæller om trends i det moderne hjem.

Troldtekt Inspiration Privat

 • Troldtekt Inspiration Privat

  Tag med på en inspirationstur i private boliger over hele Danmark, og oplev de mange muligheder, som en Troldtekt akustikløsning byder på.

Internationalt inspirationsmagasin

 • International inspiration magazine

  Fra Grønland til Sydtyskland - i dette magasin kan du opleve en række projekter med Troldtekt akustikløsninger. Læs om moderne udddannelsesinstitutioner, imponerende sportsfaciliteter, hyggelige restauranter, kontorer med fokus på godt arbejdsmiljø samt Danmarks første LEED certificerede bygning i kategorien platin.

Brochurer

Troldtekt i det DGNB-certificerede byggeri

 • Troldtekt, DGNB brochure

  Sådan bidrager Troldtekt til certificering af bæredygtige bygninger.

Troldtekt ventilation

 • Troldtekt, ventilation

  I denne brochure kan du læse om, hvordan Troldtekt ventilation fungerer i praksis. I brochuren finder du information om funktion og fordele ved ventilationsløsningen, som er grundigt dokumenteret af forskere fra Aalborg Universitet og Danmarks Tekniske Universitet. Se desuden eksempler på byggerier, hvor Troldtekt ventilation bidrager til øget komfort og godt indeklima.

Troldtekt Information

 • Troldtekt information

  I dette magasin kan du finde information om alle vores Troldtekt produkter - fra råvarer og fremstilling til specifikationer og certificeringer.