3daysofdesign: Oplev Troldtekt i Kongernes Lapidarium

Alle med passion for design er inviteret til 3daysofdesign, som foregår 7.-9. juni over hele København. Troldtekt deltager med en inspirerende installation blandt de fine, gamle skulpturer i Kongernes Lapidarium. Under designfestivalen kan du også besøge vores showroom i Vestergade.

24.05.2023

For tiende gang lægger det københavnske bybillede scene til designfestivalen 3daysofdesign, som i 2023 finder sted 7.-9. juni. Under årets temaoverskrift ’Where would we be without you?’ inviterer virksomheder, kultursteder og flere andre fra byens designscene til events over hele København.

Troldtekt er også på plads ved festivalen, hvor du kan få en akustik- og designoplevelse i stemningsfulde og historiske rammer.

God akustik mellem kongelige skulpturer

I Kongernes Lapidarium på Slotsholmen er Troldtekt en af de leverandører, der udstiller interiørprodukter mellem lapidariets kongelige skulpturer. Den faste udstilling tæller mere end 350 kongelige skulpturer fra 1500- til 1700-tallet. Under 3daysofdesign bliver de – med respekt for historien – suppleret af nyere designprodukter.

I Troldtekts del af udstillingen kan du få en oplevelse med både god akustik og karakterfuldt design. Oplev også installationer af dansk rødgran, som i snart 90 år har været en af råvarerne i Troldtekt akustikplader.  

Det er tredje gang, at der under 3daysofdesign er en udstilling med designprodukter i Kongernes Lapidarium, men det er første gang, at Troldtekt deltager. Arrangørerne forventer flere tusinde danske og internationale gæster ved udstillingen.

Design hub i Kongernes Lapidarium på Slotsholmen holder åbent for alle 7.-9. juni kl. 10-18. Se udstillerlisten

Besøg det stilfulde showroom

Et par kilometer fra de kongelige skulpturer på Slotsholmen kan du se sortimentet af karakterfulde Troldtekt akustikløsninger i helt nyindrettede rammer. Troldtekts showroom i Vestergade i indre København åbnede sidste år i et charmerende baghus, hvor du kan opleve de brede muligheder for at designe stilfulde rum med god akustik.  

Blandt akustikløsningerne i showroomet er hele Troldtekts designserie, herunder også de nye Troldtekt v-line med diskrete v-spor fræset i overfladen.

Alle tre dage under 3daysofdesign holder showroomet åbent for alle. Derudover holder Troldtekt arrangementer, som kræver invitation, for både danske og internationale arkitekter.

Showroomet i Vestergade 20C holder åbent for alle 7.-9. juni kl. 10-17.

Læs mere om showroomet og se eller gense den spændende paneldebat fra sidste års 3daysofdesign.