Fra messe til festival: Troldtekt plader får nyt liv på Byggefestival i Ebeltoft

Troldtekt har doneret akustikpladerne fra messestanden på BYGGERI’23 til Byggefestivalen i Ebeltoft, som finder sted 10.-16. juli. Her bliver pladerne anvendt i sceneområdet på festivalen, og deltagere kan desuden bruge Troldtekt i deres egne byggeprojekter.

03.07.2023
Foto: Byggefestivalen

I foråret valgte Troldtekt at udlodde cirka 200 kvadratmeter akustikplader til et godt formål, hvor de kunne gøre gavn. Nu lever de videre på Byggefestivalen i Ebeltoft, der løber fra den 10.-16. juli.

Pladerne, som blandt andet tæller designløsninger af varianten Troldtekt v-line, var i marts en del af Troldtekts messestand på BYGGERI’23 i Fredericia. Alle kunne indstille deres projekt og beskrive, hvordan de ønskede at anvende pladerne.

Blandt de mange forskellige ansøgninger faldt valget på festivalen i Ebeltoft.

– Vi har allerede sat de fleste af akustikpladerne op rundt om vores scene, og det er blevet helt vildt fedt. Vi glæder os rigtig meget til at opleve, hvordan det bliver til koncerterne, som uden tvivl får bedre akustik, og samtidig ser det bare rigtig fedt ud, siger Tore Muurholm Dahl, som er forperson for festivalen, og tilføjer:

– Resten af Troldtekt pladerne skal bruges på en lydtunnel til scenen og til, at alle deltagerne på byggefestivalen kan bruge Troldtekt i deres egne byggeprojekter.

Fokus på fællesskab og byggeri

Byggefestivalen på Grobund Fabrik – som til daglig er et fællesskab for iværksættere – kombinerer fællesskab, kreativitet og arbejde med egne byggeprojekter. Der er materialer, værktøj og vejledning til rådighed. Samtidig er der flere koncerter hver dag i løbet af festivalens seks dage, samt masser af foredrag og workshops i byggeri, dans, yoga og meget mere.

Formålet med festivalen er at danne ramme om læring, bæredygtighed, skaberglæde og det at dyrke et håndværk i fællesskab.

Sådan så pladerne ud på vores Troldtekt messestand på Byggeri '23 i Fredericia.