Folkelig restaurant i ZOO

I den historiske bygning ”Det Gule Hus” ved indgangen til ZOO i København ligger nu den nyindrettede restaurant FOLK, som er et uformelt famile-spisested i charmerende rammer.

Akustiklofter fra Troldtekt i restaurant
Foto: Helene Høyer Mikkelsen, architect

I Zoologisk Have i København er der mange spisesteder med forskellig indretning og menukort. Hos Restaurant FOLK i ”Det Gule Hus” lige indenfor i haven har man fokus på det klassiske danske mad, og indretningen er tilsvarende autentisk og folkelig. Her er plads til alle generationer både i indretningen og på menukortet. Det Gule Hus ligger også ud til Roskildevej, hvor der er direkte adgang til bygningens møde- og festlokaler.

Træ og varme farver

Atmosfæren i Restaurant FOLK er meget afslappet og venlig med planter, genkendelige møbler og buede muråbninger rundt om det højloftede rum.

Troldtekt akustikplader monteret som frithængende flåder understreger den hyggelige stemning ved at sikre en god akustik og udgør samtidig en stoflig og varm flade. Mange af møblerne er i træ ligesom disken, der samtidig er malet i en støvet grøn farve. I den tilhørende udendørs bar ved terrassen er der også anvendt Troldtekt, ligesom man i de tilstødende selskabslokaler også har sikret den gode akustik ved hjælp af lyddæmpende Troldtekt plader i farven lys natur.