Rent ud sagt fabelagtig

Restauranten på "fab Hotel" i München, der har specialiseret sig i middelhavskøkkenet, fremstår elegant og indbydende efter en omfattende renovering.

Der, hvor der engang lå en kro med et ølbryggeri, ligger der nu et familiedrevet hotel, "fab Hotel", med tilhørende restaurant. Hotellet, der mere præcist ligger i den østlige del af München, tæt på centrum, blev bygget i forbindelse med OL i 1972 og totalrenoveret i 2016. Det rummer nu mere end 30 komfortable og moderne indrettede værelser.

I ny pragt
Hotellet og restauranten, der også omfatter en bowlingbane og et større lokale i kælderen, blev adskilt fra hinanden i 2009, hvor de også fik separate indgange. Det var oprindeligt meningen, at renoveringen af restauranten skulle starte 10 år senere, men det blev forsinket på grund af Corona.

I dag fremstår restauranten, moderne og indbydende. Blandt andet er ventilation, køle- og fryserum, gulve, lofter og toiletter blevet fornyet fuldstændigt, mens væggene er blevet redesignet.

Gennemført farvekoncept
Ud over at have et indbydende udendørsområde med ca. tolv siddepladser under smukke kastanjetræer er der plads til omkring 70 gæster inde i den lyse restaurant. Det lyse træ på gulve og vægge går igen på borde, stole og skillevægge

og komplementeres af grønne hynder på stole og bænke og et barområde med grønne fliser. Det er desuden mørke tapeter med et grønt plantemønster på nogle af væggene og mørke akustikplader på loftet.

Det er lykkedes arkitektfirmaet Holzapfel at skabe et smagfuldt og indbydende restaurantmiljø, som det er en fornøjelse at opholde sig i.