Højloftet restaurant med rolige flader

I Carlsbergbyen, i Paulas Passage, finder man restaurant STUDIO, som hurtigt har opnået status som anmeldernes stjerne darling. Interiøret følger fint med de høje forventninger til stedet.

Restauranten er lille og overskuelig og dog giver vinduer og spejle en ør lethed til rummet. På endevæggens spejl, har kunstner Frederik Hesseldahl gengivet Carlsberg kilden, som en dynamisk bølge. Netop på denne grund springer kilden.

Der er knap seks meter til loftet og store stofklædte, nedhængte lamper giver varme til rummet. De peger på den japanske inspiration, som er smukt mikset med den nordiske. Ved indgangen mødes man af et rundt vindue i et stort spejl, som er en fin velkomst gestus. Badeværelset er naturligvis også en oplevelse af luksus.

 

Åbent køkken

Lofterne er sort Troldtekt, som diskret sørger for den rette lydabsorbering i det høje rum, sammen med de lange gardiner. Både Troldtekt loftet, de mørke gulve og vægfladerne med gardiner er rolige indramninger af rummet. Køkkenet står i åben forbindelse med restauranten, hvilket naturligvis giver en særlig dynamik til stedet. Rent æstetisk kræver det også et roligt rum og køkkenet og baren er fint indrammet af små klinker med lidt spil i.

Møblementet er fra MATER i mørkt træ og passe ind i den dæmpede stil eller luksuslounge, som anmelderne kalder det. Køkkenchefen Christoffer Sørensen er af Michelin udnævnt til vinder af Young Chef Award 2021, så der er ikke noget at sige til, at anmelderne roser stedet til skyerne.