Rå inspiration fra Kødbyen

Hotel Scandic Kødbyen i København har indrettet en restaurant med attitude og en klar samklang med bydelen, som den er en del af.

Troldtekt akustikplader har unikke lydabsorberende egenskaber og sikrer god akustik i f.eks. restauranter
Foto: Helene Høyer Mikkelsen, architect

MØR Restaurant & Bar ligger i en bred passage mellem Skelbæksgade og Kødbyen på Vesterbro som en del af Hotel Scandic Kødbyen. Stedet har åbent til både frokost og om aftenen, men der er altid kul på køkkenet. Ild, varme og røg er omdrejningspunkt for næsten alt, hvad der laves af mad.

Inspirationen fra Kødbyens urbane og rå miljø er fint transformeret til en stemningsfuld indretning med elementer som kødkroge som knager, tæpper med mønster som marmoreret kød og autentiske materialer som jern, kobber og beton.

Belysningen er intim og atmosfæren forstærkes af sorte Troldtekt lofter, som også styrker akustikken i rummet og dermed giver gæsterne en bedre oplevelse på MØR.

I tilknytning til restauranten ligger hotellets bar, som er indrettet i samme stil med varme farver og referencer til bydelens urbane miljø.

Coffee Box

I Scandic Kødbyens store og nytænkende loungeområde kan man hænge ud, arbejde i ro og fred og tænke ud af boksen med en god kop kaffe i hotellets café - Coffee Box - uanset om man bor på hotellet eller blot kigger forbi til en kop kaffe.

Stilen er international med udgangspunkt i new Nordic. Mange af møblerne er i træ og indimellem de varierende siddemiljøer vokser store og små planter, der understreger det kreative miljø.

Der er højt til loftet i caféen, og som i restauranten, baren og receptionen er der valgt sort Troldtekt som en samlende og akustikforbedrende løsning. Derved opleves caféen på en gang kontrastfuld og meget indbydende.