Troldtekt i paneldebat ved Circular Shift 2020 summit

Hvordan opnår vi en cirkulær fremtid? Det er omdrejningspunktet, når Cradle to Cradle Products Innovation Institute blænder op for en række online debatter i oktober. Troldtekt er med i det panel, som taler om innovative samarbejder og robuste forsyningskæder.

15.10.2020

De kommende uger byder på masser af inspiration og viden, hvis du interesserer dig for bæredygtighed og cirkulær økonomi. Circular Shift 2020 er navnet på Cradle to Cradle Products Innovation Institutes årsevent, hvor der er en række debatter på programmet – blandt andet med Troldtekt i panelet.

På baggrund af COVID-19-situationen er det oprindeligt planlagte arrangement i Amsterdam konverteret til en online årsevent. Det har arrangørerne brugt som anledning til at sprede de inspirerende debatter ud over flere uger. Hver torsdag mellem 8. og 29. oktober (kl. 15) kan du gratis se med.

Troldtekts kommunikationschef, Tina Kristensen deltager 22. oktober i panelet, som taler om innovative samarbejder og robuste forsyningskæder. De to andre panelister er Timothy Glaz, Head og Corporate Affairs hos Werner & Metz og Hugues Lefevre, Product manager hos AGC Glass Europe.

Tilmeld dig paneldebatten her

Råvarerne er tæt på produktionen

Cradle to Cradle Products Innovation Institute administrerer det bæredygtige designkoncept Cradle to Cradle. Troldtekt akustikplader har siden 2012 været Cradle to Cradle-certificeret på sølvniveau, og samtidig har Troldtekt baseret sin forretningsstrategi på designkonceptets cirkulære principper.

Partnerskaber og robuste forsyningskæder, som er omdrejningspunktet for paneldebatten 22. oktober, er et vigtigt fokusområde hos Troldtekt. I produktionen af akustikpladerne indgår udelukkende danske råvarer – certificeret træ (PEFC™ og FSC®) og cement.

Råvarerne er til rådighed inden for en radius af cirka 150 kilometer fra Troldtekts fabrik. Det betyder, at Troldtekt har en sikker forsyningslinje fra leverandør til fabrik samt et lavt CO2-aftryk i forbindelse med transport af råvarerne.

Læs mere om Troldtekt og Cradle to Cradle her