Corona-situation: Troldtekt A/S holder åbent

03.04.2020

Hos Troldtekt A/S følger vi anbefalingerne fra myndighederne. Vi producerer og leverer fortsat akustikplader - og vi er klar til kundedialog online samt på telefonen.

03-04-2020  
Seneste opdatering: Den danske regering har meldt ud, at en gradvis og kontrolleret genåbning af Danmark kan begynde efter påske, hvis udviklingen i antallet af smittede fortsætter på det nuværende niveau. Vi krydser fingre!    

Hos Troldtekt producerer vi fortsat akustikplader, og vi leverer fortsat til kunder både i og uden for Danmark. Mandag den 6. april, tirsdag den 7. april og onsdag den 8. april er vi klar til at hjælpe via e-mail, telefon eller online møder i tidsrummet kl. 8.00-16.00. Varer til afhentning kan afhentes i Troldhede kl. 7.00-15.00.

For at reducere smitterisikoen mellem vores medarbejdere og samarbejdspartnere har vi sat forskellige tiltag i gang for at reducere den fysiske kontakt. Tiltagene vil fremgå i forbindelse med afhentning.        

Vi holder lukket hen over helligdagene, men er tilbage igen tirsdag den 14. april. God påske til alle – og pas godt på jer selv!

---------------------------------------------------------

17-03-2020 
Myndighederne har lukket Danmarks grænser frem til og med 13. april 2020 for personer uden et anerkendelsesværdigt formål i Danmark. Mange andre lande lukker nu også deres grænser.

Gods- og varetransport kan dog fortsat køre på tværs af grænserne. Det betyder også, at vi fortsat kan levere Troldtekt akustikplader til vores kunder.

---------------------------------------------------------

12-03-2020
Hos Troldtekt følger vi myndighedernes anbefalinger til at afbøde konsekvenserne af corona-virus. Det betyder, at vi fortsat er fuldt tilgængelige, men delvist fra hjemmearbejdspladser. Det betyder også, at vi opretholder vores produktion i Troldhede og leverer varer til byggeriet.

Konkret har vi blandt andet iværksat følgende tiltag, som foreløbig gælder til og med uge 13:

  • Vi fortsætter med at producere og levere akustikplader på normalt niveau. Vi følger situationen nøje og informerer straks de berørte parter, hvis der skulle ske ændringer i forsyningssituationen.
  • Vi er klar til at rådgive og tage imod ordrer over telefonen – og deltager gerne i online møder (via Skype). Hvis du er interesseret i et online møde, er du meget velkommen til at kontakte salgsafdelingen. Vi deltager ikke i fysiske møder eksternt.
  • Vores salgs- og supportafdelinger samt øvrige administrative kolleger vil primært arbejde hjemmefra. Dog har vi i alle afdelinger en turnusordning, så kontoret hver dag er bemandet – men med få kolleger, som kan holde god fysisk afstand til hinanden.
  • I øvrigt følger vi de retningslinjer, der løbende bliver meldt ud fra myndighederne samt de anbefalinger til corona-tiltag og -forholdsregler, der kommer fra Dansk Industri.

Vi vil gøre vores for, at byggeriet kan køre videre på et så normalt niveau som muligt til trods for den alvorlige situation. Vi ser frem til en fortsat god dialog med vores kunder og samarbejdspartnere.