Entreprenør: Danske råvarer er et plus i byggeriet

Det vægter positivt, at Troldtekt akustikplader er et dansk produkt af danske råvarer. Sådan lyder det fra bgb A/S, der blandt andet har valgt Troldtekt til it-virksomheden Vismas nye domicil i Carlsberg Byen.

18.09.2020

Netop nu arbejder håndværkerne på at færdiggøre et af Carlsberg Byens største domiciler med plads til 1.100 medarbejdere fra it-virksomheden Visma. Entreprenøren bgb a/s står for tømrer- og snedkerarbejdet, som omfatter monteringen af i alt 17.500 kvadratmeter Troldtekt akustikplader. Illustration:© Cadwalk.

Blandt flere andre projekter har bgb også valgt Troldtekt til den 33.000 kvadratmeter store renovering Ottilia Project i Valby.

– Når vi vælger materialer til så store projekter, er det afgørende for os, at vi får en konkurrencedygtig pris og levering til aftalt tid. Det er også en værdifuld del af den samlede pakke, at vi kan vælge et dansk produkt, som består af danske råvarer. Og som vi ved sikrer danske arbejdspladser, lyder det fra Jens Hjort, adm. direktør og partner i bgb.

– Vi oplever samtidig Troldtekt som en fleksibel samarbejdspartner, der er tæt på os og nem at tale med, tilføjer Bertel Gantriis, som stiftede bgb i 1976 og fortsat er med i ejerkredsen.

Designet har fået et løft

Foruden god akustik er design et område, hvor Troldtekt bidrager positivt, fremhæver Bertel Gantriis:

– Gennem en årrække er produktet løftet op på et højere niveau, hvor det både passer ind i nye boliger og moderne domicilbyggeri. Den udvikling er fortsat med de nye designløsninger, der for eksempel har fræsede spor i overfladen.

At Troldtekt dokumenteret bidrager til de bæredygtige bygningscertificeringer, spiller også en større og større rolle i disse år.

– Vi oplever en stigende efterspørgsel på DGNB-certificeret byggeri, så det er bestemt et plus, når et produkt passer ind i den tendens, supplerer Jens Hjort.

FAKTA: Om bgb a/s

  • bgb er stiftet i 1976 og er i dag en af Danmarks største tømrer- og snedkervirksomheder med 150-240 svende og cirka 30 funktionærer.
  • Virksomheden tilbyder både fag-, hoved- og totalentrepriser.
  • Foruden Visma-domicilet i Carlsberg Byen arbejder bgb aktuelt på en række store projekter i hovedstadsområdet.