Hotel Koldingfjord er årets konferencecenter

23.04.2020

Konferencegæsterne har udpeget det smukt beliggende hotel som prisvinder. I de eksklusive lokaler sikrer Troldtekt® ventilation god akustik og frisk luft.

Lige nu ligger de danske hoteller og konferencecentre øde hen. Men når hverdagen vender tilbage, er der god grund til at flokkes om bookingerne hos Hotel Koldingfjord. Hotellet, der ligger omgivet af skov og med udsigt over fjorden, er nu kåret som Årets Konferencecenter 2020.

Bag uddelingen står sammenslutningen Danske Konferencecentre, der tæller flere end 100 af landets bedste uafhængige møde- og konferencecentre. Det er alene gæsternes evalueringer, der har afgjort, at prisen går til Hotel Koldingfjord.

– Det er en dejlig opmuntring midt i krisen og et tydeligt bevis på, at Hotel Koldingfjords medarbejdere virkelig evner at sætte sig i gæsternes sted. Vedkommende personlig service er nøglen til gæsterne, og det er fantastisk, at de kvitterer for det på denne måde, siger Hotel Koldingfjords adm. direktør, Peder J. Madsen, i forbindelse med kåringen. 

Indeklimaet overgår forventningerne

Konferencelokalerne Bøgesalen og Magnoliesalen har plads til henholdsvis 250 og 300 gæster. Lokalerne gennemgik i 2015 en større renovering og udvidelse med hjælp fra Arkitema Architects og DEAS. I begge konferencelokaler sikrer Troldtekt ventilation nu god akustik og frisk luft. Med løsningen strømmer den friske luft ind i lokalerne ved lavt tryk via Troldtekt loftet.

– Vi oplever, at indeklimaet i konferencelokalerne overgår gæsternes ellers høje forventninger. Ventilationsløsningen sørger for, at luften bliver jævnt fordelt i lokalet, samtidig med at lofterne sikrer god akustik, siger Peder J. Madsen.

I de to konferencelokaler er der næsten fem meter til loftet. Det kan blandt andet lade sig gøre, fordi de tekniske installationer til ventilationsanlægget er monteret i enden af lokalerne, så de ikke er synlige. 

>> Læs mere om erfaringerne med Troldtekt ventilation på Hotel Koldingfjord

FAKTA: Årets Konferencecenter 2020

  • Sammenslutningen Danske Konferencecentre står bag den eftertragtede pris Årets Konferencecenter.
  • Det er konferencegæsternes evalueringer, der afgør, hvilket sted der vinder prisen.
  • Foruden Hotel Koldingfjord var fem konferencecentre nomineret: Best Western Plus Hotel Svendborg, Hindsgavl Slot, Rungstedgaard, Hotel Severin i Middelfart og Pharmakon Konferencecenter i Hillerød.