Mød Troldtekt på SCHULBAU i Stuttgart

05.02.2020

I februar samler SCHULBAU beslutningstagere, arkitekter, planlæggere og leverandører til to dages intensivt studie i fremtidens skoler og institutioner. Messen i Stuttgart skal bidrage med inspiration, så de planlagte milliard-investeringer i tyske skoler bliver omsat i arkitektur, der bedst muligt understøtter læring.

Samtidig har SCHULBAU et særligt fokus på at gøre bygningerne mere bæredygtige. Blandt andet ved at alliere sig med Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen (DGNB) som officiel messepartner. Og ved at invitere udvalgte virksomheder til at dele deres erfaringer med at indgå i bæredygtige byggeprojekter.

Troldtekts kommunikationschef, Tina Kristensen, er blandt oplægsholderne i messens Experten Lab. Hun vil fortælle, hvordan dokumenteret sunde materialevalg spiller en central rolle i moderne bygninger – og dele gode eksempler på projekter med Troldtekt akustik fra Tyskland og Danmark. 

Deltag i oplægget 20. februar 2020 kl. 11.15 i Experten Lab.

God akustik i nybyggeri og renovering

På SCHULBAU har du også mulighed for at møde Troldtekt Deutschland GmbH til en snak om akustik og indeklima. Vi udstiller på stand 34, hvor du kan opleve vores brede sortiment af akustikløsninger, der kan bruges i både skoler og institutioner – og til både nybyggeri og renovering.

Her kan du også opleve den nye serie af Troldtekt® designløsninger, som kombinerer god akustik med karakterfulde udtryk. Designserien har vundet en German Design Award 2020 og en ICONIC Award 2019.

>> Se alle vores designløsninger her

Fakta om SCHULBAU

  • Dato: 19. februar 2020 (klokken 9-18) og 20. februar 2020 (klokken 9-16)
  • Sted: Carl Benz Arena Stuttgart
  • Find programmet her