Troldtekt dyster med om materialPREIS 2020

31.03.2020

Designserien fra Troldtekt A/S er kandidat til at vinde den anerkendte materialePREIS, som hylder de bedste materialer. Du kan nu stemme på din favorit i en online afstemning.

De ni løsninger i Troldtekts designserie gør det muligt at kombinere god akustik, et sundt indeklima og karakterfuld æstetik. Siden lanceringen i 2019 har serien allerede modtaget en ICONIC AWARD 2019 og en German Design Award 2020. Nu kan den også løbe med en materialPREIS 2020 i kategorien Design. Vinderne kåres 17. juni.

Bag uddelingen står raumprobe, som driver en online materialedatabase og en stor udstilling i Stuttgart.

– Med designløsningerne har vi taget vores klassiske akustikplader til et nyt niveau. Grundopskriften er stadig træ og cement, men vi har givet arkitekter friere rammer til at designe indendørs rum og samtidig vælge et dokumenteret sundt byggemateriale, siger Peer Leth, adm. direktør hos Troldtekt A/S.

– Jeg er stolt over, at raumprobe har opfordret os til at tage del i feltet af kandidater til deres veletablerede pris, tilføjer han.

Skaber sammenhæng på lofter og vægge

Når du vælger Troldtekt designløsninger til dit byggeri, kan du skabe dine egne mønstre og rytmer i designet – og du kan variere og skalere de enkelte designløsninger, så de giver oplevelsen af en stor sammenhængende enhed på lofter eller vægge.

Fælles for løsningerne er, at de er industrielt produceret, blandt andet via CNC-teknologi. Derfor fås de også til konkurrencedygtige priser. En af de mest populære varianter er Troldtekt line, som har langsgående spor, der fortsætter sømløst hen over hele loftfladen uden synlige samlinger mellem pladerne.

>> Se hele designserien her