To foreninger modtager et Troldtekt akustikloft

01.03.2021

I januar og begyndelsen af februar gjorde Troldtekt det muligt for alle at indstille en forening til at modtage 70 kvadratmeter af designløsningen Troldtekt line. Sammen med tv-vært og designer Søren Vester har vi nu fundet modtageren af det elegante designloft – samt modtageren af endnu et akustikloft fra Troldtekt.

Under et besøg i Troldtekts showroom i Tranbjerg hjalp designer og tv-vært Søren Vester torsdag den 25. februar Troldtekt med at vurdere de mange gode indstillinger, der var kommet ind fra frivillige foreninger landet over.

Det var ikke en nem opgave, men valget faldt på foreningen Furniture Station som modtager 70 kvadratmeter grå Troldtekt line. Akustikpladerne var en del af Troldtekts stand på sidste års aflyste messe BYGGERI’20.

Furniture Station har til huse i den vestjyske by Tarm. Her renoverer foreningen den gamle station og pakhus med det formål at skabe et forsamlingshus og museum, som skal fortælle historien om Tarm Stole & Møbelfabrik, der producerede de arkitekttegnede designklassikere for FDB Møbler.

- Furniture Station er et utroligt spændende projekt, der vidner om et stærkt fællesskab af frivillige kræfter, der ønsker at skabe et kulturhistorisk samlingssted. Samtidig sætter foreningen fokus på et uudnyttet potentiale midt i Produktionsdanmark, udtaler Søren Vester.

- Projektet er tydeligt drevet af høje ambitioner og en stærk vilje til at skabe et miljø, der med kvalitet og design for øje skal danne rammerne for et fællesskab. Det ligger helt i tråd med vores produkter og værdier, og vi glæder os over, at designloftet nu kommer til at ”leve videre” og sikre god akustik i Furniture Stations foreningslokaler, tilføjer Tina Kristensen, kommunikationschef hos Troldtekt A/S.

 

Indstillinger udløser endnu en donation

Troldtekt modtog mange gode indstillinger fra frivillige foreninger landet over. Det gav et inspirerende indblik i det store frivillige arbejde, der skaber gode rammer for foreningslivet landet over.

Blandt de mange indstillede kandidater skilte endnu en forening sig særligt ud. Birkelse Idrætsforening er en lille forening beliggende i Vendsyssel. Her har man i mange år ønsket at lyddæmpe klubhusets overetage, der ud over foreningsbaserede aktiviteter også bruges af byens borgere til private arrangementer.

Søren Vester så en æstetisk udfordring i at kombinere klubhusets skrå vægge og mørke gulve med grå Troldtekt line akustikplader. Derfor besluttede Troldtekt at supplere med endnu en donation, så borgerne i Birkelse nu kan se frem til at få deres ønske opfyldt med et hvidmalet Troldtekt akustikloft.

Stort tillykke til både Furniture Station og Birkelse Idrætsforening! Vi ser frem til at følge op med billeder, når akustiklofterne er blevet monteret i de to foreningers lokaler.