Akustikplader med reduceret CO2-aftryk er nomineret til Green Product Award

De nye Troldtekt® akustikplader baseret på cementtypen FUTURECEM™ er nomineret til Green Product Award 2022. Den globale pris hædrer innovative og bæredygtige løsninger, som flytter markedet i en grøn retning. Frem til 31. januar 2022 kan alle stemme på deres favorit.

16.12.2021

”Let’s design the future”. Sådan lyder sloganet ved den globale prisuddeling Green Product Award. Her er i alt 100 produkter nomineret på tværs af 12 kategorier. Et af dem er de nye Troldtekt akustikplader baseret på FUTURECEM, som er med i opløbet i kategorien Building components.

FUTURECEM er en patenteret cementtype med et 30 procent lavere CO2-aftryk end traditionel cement. Set over hele akustikpladernes livscyklus har Troldtekt baseret på FUTURECEM et CO2-aftryk, der er henholdsvis 26 og 38 procent lavere end for Troldtekt baseret på grå og hvid cement.

– Vi kan levere de nye akustikplader fra februar 2022. At de allerede nu er nomineret til en international bæredygtighedspris, vidner om, at de rammer rigtigt i markedet, siger Tina Snedker Kristensen, bæredygtigheds- og kommunikationschef hos Troldtekt A/S.

Sådan stemmer du på din favorit

En professionel jury udpeger vinderne af Green Product Award 2022. Derudover er der en publikumspris, som afgøres af offentlige stemmer. Alle kan – med et enkelt klik – stemme på deres favorit.

For at stemme på Troldtekt baseret på FUTURECEM, skal du:

gå ind på Troldtekts nomineringsside ved Green Product Award
klikke på knappen ”Vote now” i øverste højre hjørne – så er din stemme afgivet
Afstemningen er åben frem til 31. januar 2022. Vinderne af Green Product Award offentliggøres 9. marts 2022 ved et awardshow i München.

Læs mere om Troldtekt baseret på FUTURECEM