Indstil en forening, som fortjener et elegant akustikloft

11.01.2021

Troldtekt donerer 70 kvadratmeter af designløsningen Troldtekt® line til en forening. Alle kan indstille en kandidat – og tv-vært Søren Vester hjælper med at vælge modtageren. Læs om indstillingen, og få svar på dine spørgsmål her.

Kender du – eller er du med i – en forening, som trænger til god akustik? Så kan du nu indstille foreningen til at modtage 70 kvadratmeter af det elegante akustikloft Troldtekt line.

Akustikpladerne var en del af Troldtekts store stand, som nåede at blive opbygget til messen BYGGERI’20 i Fredericia. Med få dages varsel blev messen aflyst i marts 2020, da Danmark lukkede ned på grund af corona. Men de fine plader får nu mulighed for at ”leve videre” i et foreningslokale.

Indsend kort motivation og foto

Hvis du vil indstille en forening til at modtage akustikpladerne, skal du blot sende en e-mail til genbrugloft@troldtekt.dk med en kort begrundelse og et foto af stedet, hvor designloftet kan passe ind. Sidste frist for at indstille er 5. februar 2021.

Designer og tv-vært Søren Vester vil herefter hjælpe Troldtekt med at vælge blandt de indsendte forslag.

Kravene for at komme i betragtning til loftet er, at der er tale om en forening, som er baseret på frivillige kræfter.

En del af prisvindende designserie

Loftet Troldtekt line har langsgående, fræsede spor, som både sikrer god akustik og giver et visuelt roligt udtryk i lokalet. Troldtekt line er en del af Troldtekts designserie, som har vundet flere tyske designpriser og nåede finalen i Danish Design Award 2020.

>> Læs mere om Troldtekt line og de andre produkter i designserien her

Enkelt at montere

Foreningen, som modtager loftpladerne, skal selv sørge for montering – og være med på at få besøg af Troldtekts fotograf bagefter.

Det er nemt at montere Troldtekt line, som blot kræver seks skruer i hver af akustikpladerne. Der medfølger strukturskruer, hvor skruehovedet har præg af den velkendte struktur fra Troldtekt akustikpladerne. Det sikrer, at skruerne er mindre synlige efter montering.

>> Find vejledning til montering af Troldtekt line her

FAKTA: Om donationen

  • Den udvalgte forening modtager cirka 70 kvadratmeter Troldtekt line i ultrafin struktur, malet i farven grå 208. Akustikpladerne har tidligere været monteret på en messestand.
  • Troldtekt sørger for at levere akustikpladerne (til Jylland eller en af de brofaste øer).
  • Foreningen skal selv stå for montering af akustikpladerne.
  • Til montering medfølger fire pakker Troldtekt strukturskruer i farven grå 208.
  • Der medfølger også reparationsmaling i farven grå 208 til at dække monteringsskrammer eller lignende.
  • Foreningen skal acceptere, at Troldtekts fotograf tager billeder af det monterede loft og må bruge billederne til markedsføring.