Tag der Nachhaltigkeit: Troldtekt er med til at markere DGNB-jubilæum

Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen – DGNB e.V. inviterer 8. juli til Tag der Nachhaltigkeit i Stuttgart. Troldtekt er partner og deltager på dagen, der samtidig markerer DGNB’s 15-års jubilæum.

15.06.2022

Troldtekt er med som partner, når DGNB fredag den 8. juli 2022 samler aktører fra byggeriet med interesse for bæredygtighed. Det sker på Tag der Nachhaltigkeit, som finder sted i Goldbergwerk, Fellbach bei Stuttgart.

Eftermiddagen byder på netværksmuligheder, debatter og oplæg fra førende eksperter. Det hele slutter med en stor aftenfejring af DGNB-selskabets 15-års jubilæum.

Om formiddagen er der generalforsamling i DGNB-foreningen, hvor Troldtekt er blandt medlemmerne.

Hør om Troldtekts bidrag til bæredygtigt byggeri
Som partner har Troldtekt en udstilling, hvor deltagerne på Tag der Nachhaltigkeit kan få en faglig snak med Steffen Riedmann, som er Vertriebsleiter i Troldtekt GmbH. Deltagere kan desuden høre Steffen Riedmanns korte ”Impulsvortrag” om, hvordan det bidrager til bæredygtigt byggeri at vælge Troldtekt.

I 2022 markerer Troldtekt også et jubilæum. Det er ti år siden, at serien af Troldtekt akustikplader opnåede en Cradle to Cradle-certificering på sølvniveau. Siden har Cradle to Cradle-principperne været centralt i vores forretningsstrategi, og i 2022 rykkede vores akustikplader fra en sølv- til en guldcertificering.  

Find mere information, og tilmeld dig Tag der Nachhaltigkeit