Nu åbner Troldtekt nyt showroom i Malmö

25.04.2022

Med en grand opening 4. maj slår Troldtekt dørene op til et nyt kontor og showroom i Malmö. Her kan du opleve et bredt udvalg af løsninger, som kombinerer god akustik og et sundt indeklima med karakterfuldt design.

På Höjdrodergatan 23 i Malmö åbner Troldtekt AB nu kombineret kontor og showroom på bygningens 3. sal. Her kan arkitekter og andre af byggeriets fagfolk opleve Cradle to Cradle-certificerede akustikløsninger – i en række varianter og monteret i et elegant kontormiljø.

– Vi oplever en stigende efterspørgsel i Sverige. Flere arkitekter og entreprenører vil derfor også gerne opleve vores akustikløsninger med deres egne øjne og ører. Nu glæder vi os til at kunne byde dem indenfor i inspirerende rammer, hvor et bredt udvalg af vores produkter virkelig kommer til deres ret, siger Jörgen Elofsson, Country Manager i Troldtekt AB.

Oplev karakterfuldt design

Ud over klassiske Troldtekt akustikplader i forskellige farver kan du i det nye showroom opleve et bredt udvalg af løsninger fra den prisvindende Troldtekt designserie: De helt nye Troldtekt v-line med diskrete spor hen over loftsfladen, Troldtekt puzzle med felter af skraverede spor, rhombe-formede Troldtekt rhombe mini og meget mere.

Du kan også se de nye Troldtekt akustikplader baseret på cementtypen FUTURECEM™. De nye akustikplader har et markant lavere CO2-aftryk end Troldtekt baseret på traditionel cement.

Sådan booker du dit besøg

Hvis du som professionel i byggeriet gerne vil besøge vores showroom, er du velkommen til at kontakte: info@troldtekt.se.