Ny designløsning kan blive en af idényts boligfavoritter

Troldtekt® v-line er nomineret ved boligmediet idényts kåring af Boligfavoritter 2022. Afstemningen er åben, og frem til 27. november kan alle stemme på den nye designløsning, som har diskrete v-spor fræset i overfladen.

14.11.2022
Idenyt Boligfavoritter

Med Troldtekt v-line får du en karakterfuld og ensartet loftsflade, som effektivt absorberer lyd og dermed sikrer god akustik i hjemmet. Nu er designløsningen nomineret ved idényts kåring af Boligfavoritter 2022.

På idenyt.dk kan du være med til at afgøre, hvilke af de nominerede produkter der skal vinde priserne i de forskellige kategorier. Afstemningen er åben frem til 27. november 2022, hvorefter vinderne kåres. Troldtekt er nomineret i kategorien ’Indretning’.   

Gå til afstemningen her

 

Gennemgående linjer i rummet

De to varianter – Troldtekt v-line 1way og Troldtekt v-line 2way – har diskrete v-spor fræset i overfladen. Med 1way får du derfor et roligt udtryk med lange gennemgående linjer, som man også kender fra listelofter.

Når du vælger 2way, bliver de langsgående spor brudt af tværgående spor, hvor pladernes ender mødes. Især en hvid eller lys variant af 2way giver et karakterfuldt mønster, som træder tydeligt frem i rummet.

Idenyt Boligfavoritter
Foto: Designer Søren Vester er en af de boligejere, der allerede har valgt Troldtekt v-line til sit hjem. Løsningen er med til at sikre god akustik på den gamle præstegård fra 1896, hvor der altid er nye projekter på tegnebrættet.

Baseret på klassiske Troldtekt plader

Med de fræsede spor bygger Troldtekt v-line videre på udtrykket fra de populære designløsninger Troldtekt line og Troldtekt line design, der har været på markedet siden 2019.

Troldtekt v-line er baseret på de klassiske 25 mm Troldtekt plader, mens de øvrige løsninger i designserien er baseret på 35 mm plader. Varianterne af v-line er dermed lettere i vægt og kan også produceres til en meget konkurrencedygtig pris.

Ligesom de øvrige løsninger i serien af Troldtekt produkter består Troldtekt v-line af dansk træ og cement. Pladerne er guldcertificeret efter designkonceptet Cradle to Cradle samt indeklimamærket efter Dansk Indeklima Mærkning.

Oplev Troldtekt v-line i showrooms

Du kan opleve Troldtekt v-line i et af Troldtekts tre showrooms:

  • København: Gardergården, Vestergade 20C, 2. sal, København K.
  • Aarhus: Sletvej 2A, Tranbjerg J. 
  • Middelfart: Byggecentrum, Hindsgavl Allé 5, Middelfart

Læs mere, og se åbningstiderne i de tre showrooms

FAKTA: Om idényts Boligfavoritter

  • idényts Boligfavoritter 2022 er en kåring med 14 kategorier. idenyts jury har nomineret et udvalg af
    de indstillede produkter i hver kategori.
  • Brugerne på idenyt.dk stemmer om, hvilke af de nominerede produkter der skal vinde i hver kategori.