Oplev karakterfulde akustikløsninger – og vind et Troldtekt® loft

Nu har du mulighed for at gå på opdagelse i det brede udvalg af Troldtekt akustikløsninger. Besøg et af vores tre showrooms i København, Aarhus og Middelfart – og deltag samtidig i konkurrencen om et designloft.

25.08.2022

Nu har du mulighed for at gå på opdagelse i det brede udvalg af Troldtekt akustikløsninger. Besøg et af vores tre showrooms i København, Aarhus og Middelfart – og deltag samtidig i konkurrencen om et designloft.

Her finder du de tre showrooms:

 • København: Gardergården, Vestergade 20C, 2. sal, København K
  - Åbent for private torsdage og fredage kl. 13-18 og lørdage kl. 10-14
 • Aarhus: Sletvej 2A, Tranbjerg J
  - Åbent for private torsdage kl. 13-16 og fredage kl. 13-15
 • Middelfart: Byggecentrum, Hindsgavl Allé 5, Middelfart
  Åbent for private alle dage kl. 10-17.

OBS! De to showrooms i København og Aarhus er i Troldtekts egne lokaler og dermed bemandet i åbningstiderne. Showroomet i Middelfart er en del af Byggecentrums udstilling og ubemandet.

Besøg vores showrooms – og vind et loft!

Hvis du besøger et af vores showrooms inden udgangen af oktober, har du mulighed for at vinde et Troldtekt designloft af typen Troldtekt v-line til dit hjem.  

Navnet v-line kommer af de diskrete v-spor, som er fræset i overfladen på langs af hver plade. Løsningen findes i de to varianter Troldtekt v-line 1way og Troldtekt v-line 2way. Med 1way får du et roligt udtryk med lange gennemgående linjer, som man også kender fra listelofter. Når du vælger 2way, bliver de langsgående spor brudt af tværgående spor, hvor pladernes ender mødes. 


Sådan deltager du i konkurrencen

Vi har opsat en konkurrencestand med en QR-kode i alle Troldtekts showrooms. Scan koden, når du besøger et af Troldtekts showrooms, og udfyld informationerne – så har du et lod med i puljen!

Konkurrencen kører til og med 31. oktober, og vinderen får derefter direkte besked.

Fakta og betingelser for konkurrencen

 • Der findes én vinder ved lodtrækning på tværs af de tre forskellige lokationer. Vinderen får direkte besked.
 • Alle over 18 år i Danmark kan deltage. Dog er det en forudsætning, at du bor i en bolig, hvor det er tilladt at montere loftplader. Ansatte hos Troldtekt og personer i deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.
 • Vinderen modtager et Troldtekt v-line designloft til en værdi af 40.000 kr. inkl. moms. Vinderen og Troldtekt aftaler indbyrdes, om loftet skal være v-line 1-way eller 2-way.
 • Troldtekt sørger for gratis levering af akustikpladerne (til Jylland eller en af de brofaste øer). Vinderen skal selv stå for montering af akustikpladerne.
 • Vinderen skal acceptere, at Troldtekts fotograf tager billeder af det monterede loft, og at billederne samt en reportage fra hjemmet må bruges til markedsføring både online og på print.