Oplev Troldtekt akustikløsninger på Ejendomsmessen

20.05.2022

På Ejendomsmessen i Brøndby Hallen 1.-2. juni deltager Troldtekt med både en stand og et ekspertoplæg. Oplev blandt andet akustikplader, som er CO2-negative under produktion – og hør, hvordan vi dokumenterer Troldtekts bidrag til bæredygtighed i byggeriet. 

Onsdag den 1. og torsdag den 2. juni slår Brøndby Hallen dørene op til en af Nordens førende ejendomsmesser. Her kan du, som arbejder professionelt med byggeri, ejendomsdrift eller -administration, få viden og inspiration. Messen sætter blandt andet fokus på renovering, digitalisering og ikke mindst bæredygtighed.

På messen kan du besøge stande fra førende leverandører, deltage i rundbordssamtaler og høre oplæg fra eksperter og frontløbere i branchen. Troldtekt deltager både med en stand (stand E:10) og et oplæg.  

Karakterfuldt design og CO2-reduceret cement

På Troldtekts stand kan du opleve et udvalg af vores akustikløsninger, som er Cradle to Cradle-certificeret på guldniveau. Med på standen er både klassiske Troldtekt plader, eksempler på karakterfulde designløsninger og de helt nye Troldtekt plader baseret på cementtypen FUTURECEM™.

Den nye cementtype fra Aalborg Portland har et cirka 30 procent lavere CO2-aftryk end traditionel cement. Troldtekt pladerne baseret på FUTURECEM har endda et negativt CO2-aftryk under produktion, da træet i pladerne optager mere CO2 under opvækst i skovene, end fremstillingen af cementen og akustikpladerne i alt udleder.

Dokumentation af miljøaftryk

På messens første dag er Troldtekts bæredygtigheds- og kommunikationschef, Tina Snedker Kristensen, på scenen i tidsrummet 12.45-13.15. Under overskriften ’Byggematerialers bidrag til bæredygtigt byggeri’ vil hun tale om Troldtekts strategiske og praktiske arbejde med at dokumentere bæredygtighed.

Troldtekt har i 2021 og 2022 lanceret separate miljøvaredeklarationer (EPD’er) for 12 forskellige produktvarianter. Det skal gøre det lettere at beregne miljøaftrykket fra de valgte akustikplader, når rådgivere arbejder med livscyklusanalyser (LCA) i deres projekter.

Ejendomsmessen er gratis at deltage i, men kræver tilmelding online. Messen holdet åbent:

  • Onsdag de 1. juni kl. 9-17
  • Torsdag den 2. juni kl. 9-16

Tilmeld dig, og se det fulde messeprogram