Troldtekt A/S: Ny direktør vil bygge videre på væksten

Michael Heeager Nystrup bliver ny adm. direktør hos Troldtekt, hvor han skal stå i spidsen for at udbrede de danske akustikplader internationalt. Han har solid erfaring med globalt industrisalg og forretningsudvikling – senest hos LOGSTOR, der ligesom Troldtekt er en del af den irske Kingspan Group.

12.09.2022
Troldtekt A/S er i 2022 trådt ind i den irske koncern Kingspan Group med visionen om international vækst via fokus på bæredygtighed. Nu er 42-årige Michael Heeager Nystrup valgt til at stå i spidsen for den fortsatte vækstrejse som adm. direktør hos Troldtekt.

Michael Heeager Nystrup kommer direkte fra syv år i et andet dansk selskab i Kingspan-koncernen, LOGSTOR. Her har han som Vice President haft ansvaret for salg og marketing, product management, forretningsudvikling og digitalisering.

Alan Lawlor, adm. direktør i Kingspan Insulation og bestyrelsesformand for Troldtekt A/S, siger: 

– Michael Heeager Nystrup har solid erfaring med at udvikle og afsætte produkter til det globale industrimarked. Han kender Kingspan indefra og har før været med til at høste fordelene ved at integrere et dansk selskab i koncernen. Med innovative produkter, der udspringer af en dokumenteret bæredygtig Cradle to Cradle-strategi, bliver Troldtekt kun mere relevant i byggeriet. Det har vi set i Danmark og i de seneste år også internationalt, hvor markedspotentialet er enormt. Jeg glæder mig til Troldtekts fortsatte succes med Michael ved roret.

 

Kommer ind i en stærk kultur

Den nyansatte direktør ser frem til at blive en del af Troldtekt, der har domicil i Aarhus, produktion i Troldhede og datterselskaber i Hamburg og Malmø.

– Troldtekts medarbejdere har en passion for akustikløsninger, der gør en positiv forskel for mennesker og bliver produceret med stor respekt for miljøet. Jeg glæder mig til at komme ind i en stærk kultur, som har rødder helt tilbage til 1935. Fundamentet er på plads, og nu skal vi gribe muligheden for at sikre god akustik og et elegant design i endnu flere bæredygtige bygninger verden over, siger Michael Heeager Nystrup.

Før sin tid hos LOGSTOR arbejdede han i KMD, som udvikler softwareløsninger til stat og kommuner. Han er uddannet cand.merc. i økonomistyring.

 

Gør klar til at fordoble kapaciteten

Hos Troldtekt vil Michael Heeager Nystrup afløse Peer Leth, der har været på direktørposten siden 2006. Peer Leth har efter eget valg søgt nye udfordringer som adm. direktør hos Dansk Træemballage A/S.

– Jeg vil gerne takke Peer for hans store bidrag til Troldtekts vækst gennem 17 år og ikke mindst hans flittige og professionelle tilgang i den første tid med Troldtekt som en del af Kingspan-koncernen, siger Alan Lawlor.

Direktørskiftet finder sted 1. oktober 2022, hvor Michael Heeager Nystrup tiltræder. Som en del af Troldtekts ambitioner om yderligere vækst vil et hans fokusområder i de næste to-tre år blive opførelsen af en ny fabrik i Troldhede. Den supplerer den eksisterende fabrik og vil mere end fordoble Troldtekts produktionskapacitet.

FAKTA OM TROLDTEKT:

  • Troldtekt A/S er førende udvikler og producent af akustikløsninger til lofter og vægge.
  • Siden 1935 har dansk træ og cement været råvarerne i produktionen, som foregår i Danmark under moderne, miljøskånsomme forhold.
  • Troldtekts forretningsstrategi er tilrettelagt med det bæredygtige designkoncept Cradle to Cradle som det centrale element.
  • Troldtekt har siden foråret 2022 været en del af Kingspan Group, en multinational koncern med hovedsæde i Irland, der leverer højeffektive byggematerialer til det globale byggemarked – med aktiviteter i over 70 lande.

YDERLIGERE INFORMATION:

Tina Snedker Kristensen, bæredygtigheds- og kommunikationschef i Troldtekt A/S
T: +45 8747 8124 // E: tkr@troldtekt.dk