Mød Troldtekt og DGNB på BAU 2023 i München

Troldtekt er med som partner på DGNB's stand ved den førende fagmesse BAU 2023. På standen retter DGNB og partnerne blikket mod fremtidens bæredygtige, klimapositive og cirkulære byggeri.  

13.04.2023

Verdens førende messe for arkitektur, materialer og systemer. Det er mottoet for BAU, der 17.-22. april forventes at trække flere end 250.000 besøgende og cirka 2.300 udstillere til messen i München.

Troldtekt deltager på messen som en af partnerne til DGNB (Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen). Det betyder, at du på DGNB’s stand blandt andet kan deltage i et DGNB Treffpunkt, hvor Troldtekt er med i debatten.

 

Debat om reelle produktkvaliteter

Temaet for DGNB’s stand på de seks messedage er ’Byggeri 2030 – bæredygtigt, klimapositivt og cirkulært’. Her er der fokus på, hvordan branchen i dag kan opføre bygninger, som også i 2030 vil være fremtidssikrede. 

Standen (nr. 518) finder du i hal C2 i Trade Fair Center München. Alle dage byder standen på en bred vifte af interessante oplæg og debatter.

Hver messedag afslutter DGNB med et åbent Treffpunkt, hvor eksperter vil debattere et udvalgt emne inden for bæredygtighed. Troldtekts bæredygtigheds- og kommunikationschef, Tina Snedker Kristensen, er med onsdag den 19. april kl. 17. Her vil debatten handle om, hvordan materialers reelle bæredygtighedskvaliteter viser sig ved andet end blot smarte marketingord.

Debatten afholdes i et format, hvor også deltagere blandt publikum kommer til orde.

Se DGNB’s fulde program for BAU-messen

Bidrager til DGNB-certificeret byggeri

Troldtekt er medlem af DGNB, som varetager den tyske DGNB-bæredygtighedscertificering af bygninger. Certificeringen lægger vægt på en holistisk tilgang til bæredygtighed med kriterier inden for blandt andet miljø, økonomi og det sociokulturelle område.

Ingeniørvirksomheden Rambøll har kortlagt, at Troldtekt akustikløsninger kan bidrage positivt til kriterier, som tilsammen udgør omkring halvdelen af en bygnings mulige point i en DGNB-certificering.

Læs mere om Troldtekts bidrag til DGNB og andre bæredygtighedscertificeringer

FAKTA OM BAU

  • BAU er en international fagmesse for alle, der er involveret i at projektere, opføre og drifte bygninger.

  • Messen, som holdes hvert andet år, har flere end 250,000 besøgende, heraf omkring en tredjedel fra lande uden for Tyskland.

  • Cirka 2.300 udstillere fra 45 lande viser deres løsninger frem ved messen, som desuden byder på oplæg og debatter.

  • BAU 2023 afvikles 17.-22. april 2023 i München.