Oplev huse med Troldtekt ved Byg og Bo 2023

I år er byggeudstillingen Byg og Bo rykket til Hammel, hvor otte udstillingshuse giver inspiration til kommende nybyggeres drømmehjem. Læg vejen forbi KFS Boligbyg og Eurodan-huse, hvor Troldtekt indgår som en del af husenes design.

25.04.2023
Foto: KFS Boligbyg

Hvis du drømmer om et nybyggerliv, kan et besøg på Hvedebakken i Hammel give inspiration og måske rykke drømmen et skridt nærmere virkeligheden. Her udstiller syv byggefirmaer deres otte forskellige bud på moderne arkitektur til enfamiliehuse – både de mere klassiske og mere nytænkende – fordelt over 1.300 kvadratmeter. Hvert år holdes en ny Byg og Bo-udstilling et nyt sted i landet, og boligudstillingerne er åbne fra foråret og året ud.

Bag Byg og Bo står flere af Danmarks største byggefirmaer – HusCompagniet, Lasse Larsen Huse, Milton Huse, Hybel, 2-Plan Huset, FBA Huse, Eurodan-huse og KFS Boligbyg. De to sidstnævnte har begge Troldtekt akustiklofter med i indretningen af udstillingshusene.

Foto: KFS Boligbyg

Familievilla fra Eurodan-huse

Eurodan-huse udstiller et vinkelhus på 169 m² i et stilfuldt design både ude og inde. Der er tænkt i god udnyttelse af pladsen, masser af dagslys og særlige features. Loftshøjden er hævet 60 centimeter, og der er monteret hvidmalede Troldtekt lofter i hele boligen. Det sikrer god akustik, uanset hvor man opholder sig. 

Se billederne og læs mere om udstillingshuset

 

Arkitekttegnet villa fra KFS Boligbyg

KFS Boligbyg udstiller det murede hus, hvor både de indvendige og udvendige detaljer spiller sammen. I alle rum er der tænkt i at skabe lys og varme gennem materialevalget, som blandt andet omfatter egetræsdøre og hvidmalede Troldtekt akustikplader, der er monteret som lofter i alle boligens rum.

Se billederne og læs mere om udstillingshuset

Byg og Bo-byggeudstillingen er åben hver søndag kl. 13-16.

Gå til udstillingens hjemmeside