Troldtekt med som partner på Cradle to Cradle-kongres

Det innovative kontorbyggeri The Cradle i Düsseldorf, som får et Troldtekt akustikloft i foyeren, danner ramme om en del af aftenarrangementet ved Jahreskongress Cradle to Cradle i maj. Troldtekt er med som partner på kongressen.

27.04.2023

Hvordan bygger tyske bygherrer reelt cirkulært, så Tyskland bliver klimaneutralt i 2045? Det store spørgsmål er på agendaen ved Jahreskongress Cradle to Cradle i Düsseldorf.

Netværket Heuer Dialog arrangerer kongressen, der finder sted 23. maj 2023 i Düsseldorf.

Troldtekt er med som partner – sammen med blandt andre rådgivningsfirmaet Drees & Sommer. På programmet er oplæg, paneldebatter og projektpræsentationer med cirkulært byggeri som fællesnævneren.

Rundvisning i ikonisk kontorbyggeri

Kongressen åbner 22. maj med et aftenarrangement, inklusive en rundvisning i kontorbygningen The Cradle i Düsseldorf. Her vil der om kort tid blive monteret de Cradle to Cradle-guldcertificerede Troldtekt akustikplader i bygningens foyer. Der er valgt en sortmalet variant af designløsningen Troldtekt line.

Projektudvikleren INTERBODEN er bygherre på det ikoniske The Cradle, som er opført i tråd med Cradle to Cradle-principperne. Alle bygningens fundamentale elementer er af træ, og også øvrige materialer er valgt med høje krav til materialesundhed.

Allerede inden opførelsen modtog The Cradle en række anerkendte arkitekturpriser, herunder en MIPIM Award.

Som en del af aftenarrangementet fortæller Carsten Boell, Geschäftsführer i INTERBODEN innovative Gewerbewelten, om The Cradle, hvorefter der er rundvisning i bygningen.

 

Læs mere om Jahreskongress Cradle to Cradle