Messe SCHULBAU i Berlin: Få inspiration til fremtidens sunde skolearkitektur

Politikerne har afsat 700 millioner euro om året til skolebyggeri i Berlin-området. Tag med til SCHULBAU-messen 8. og 9. november, hvor du blandt andet kan opleve karakterfulde Troldtekt akustikløsninger, som bidrager til et sundt indeklima i skolebygninger. 

31.10.2023

Der er behov for et generelt løft at skolerne i og omkring Berlin. Derfor har midlerne til nybyggeri og renovering løbende fået et løft. Politikerne har nu bevilliget 700 millioner euro årligt til området – og der er fokus på løsninger, hvor producenterne bag arbejder med bæredygtighedstiltag.

På SCHULBAU-messen kan beslutningstagere, arkitekter og andre fagprofessionelle opleve en lang række af disse løsninger. Derudover er der flere inspirerende oplæg og sessions på programmet. 8. og 9. november åbner dørene til SCHULBAU Berlin i Loewe Saal. Her deltager Troldtekt med en inspirerende messestand.  

Troldtekt træbetonplader sikrer god akustik i skolearkitektur

God akustik og sunde materialer til skolebyggeri

På stand 42 kan du opleve Troldtekt akustikløsninger, som er Cradle to Cradle Certified® på guldniveau. Akustikpladerne er fremstillet af certificeret dansk træ og dansk cement. I forbindelse med Cradle to Cradle Certified er det dokumenteret, at pladerne ikke indeholder stoffer, som er skadelige for mennesker eller miljø. 

Se blandt andet eksempler fra den karakterfulde og prisvindende serie af Troldtekt designløsninger. Oplev også Troldtekt akustikplader baseret på den CO2-reducerede cementtype FUTURECEM™. Troldtekt baseret på FUTURECEM har et CO2-aftryk, som målt gennem hele produktets livscyklus er henholdsvis 26 og 38 procent lavere end for Troldtekt baseret på grå og hvid cement.  

Populært til både nybyggeri og renovering

Troldtekt akustikplader indgår i en bred vifte af skolebyggerier nationalt og i resten af Nordeuropa – og er et populært valg til både nybyggeri og renoveringer. Her gør Troldtekt akustikløsninger en positiv forskel for akustik, luftkvalitet, lys, design, holdbarhed og totaløkonomi. 

På SCHULBAU-messen i Berlin kan du desuden få fingrene i en helt ny udgave af Troldtekts inspirationsmagasin med skolebyggerier med hele 18 skoler og børnehaver fra Tyskland samt en østrigsk skole og to danske skoleprojekter.

SCHULBAU Salon & Messe Berlin finder sted 8. og 9. november 2023 i Loewe Saal. Få mere information om program og billetter.