Konference: Sådan designer du fremtidens kontor

Troldtekt er blandt oplægsholderne, når Nohrcon 26. april 2023 byder indenfor til konference om fremtidens kontorindretning. Bæredygtighed og medarbejdernes trivsel er nogle af temaerne på den inspirerende agenda.

20.02.2023

Hvordan gør vi en forskel inden for bæredygtighed i designet af fremtidens kontor? Det giver vi hos Troldtekt vores bud på i et oplæg ved Nohrcons ’Konference om indretning af fremtidens kontor 2023’. Konferencen foregår i B!INGS på Vesterbrogade i København, 26. april 2023.

Troldtekts bæredygtigheds- og kommunikationschef, Tina Snedker Kristensen, står for Troldtekts oplæg, hvor du kan høre om både muligheder og udfordringer i arbejdet med cirkulær økonomi i byggeriet. Hun vil blandt andet fortælle om:

  • vores strategiske arbejde med designkonceptet Cradle to Cradle, hvor Troldtekt akustikløsninger har opnået guldcertificering
  • at fokus på materialesundhed og materialepas er afgørende i den cirkulære økonomi
  • eksempler på inspirerende kontorbyggerier, der har opnået en bæredygtighedscertificering

Studieture til vellykket kontorbyggeri

Konferencen er en del af Nohrcons ’Temauge om indretning af fremtidens kontor 2023’, der finder sted 25.–27. april. Foruden konferencedagen kan du deltage i studieture til nye og renoverede kontorbygninger (25. april) samt kontorbygninger med ekstra fokus på bæredygtighed (27. april).

På selve konferencen er der indlæg fra en række eksperter, blandt andet fra arkitektfirmaerne C.F. Møller og AART samt fra Teknologisk Institut.

Desuden bliver sløret løftet for vinderen af prisen som ’Årets kontorbyggeri 2023’.  

Læs mere, og tilmeld dig temaugen på Nohrcons hjemmeside

Behov for små møderum og zoner

Hvis du allerede nu vil finde inspiration til design af kontorbyggeri, kan du besøge vores temaside om emnet.

Her kan du blandt andet læse, hvordan flere hjemmearbejdsdage og online-møder stiller nye krav til designet af det fysiske kontor. Her er der for eksempel behov for flere små mødelokaler og -zoner end tidligere. Få også eksperter og arkitekters bud på de nye tendenser i indretningen af kontorer. Og se, hvordan flere af tendenserne er omsat til virkelighed i en række vellykkede domiciler. 

Besøg temasiden om design af kontorbyggeri