Oplev eksklusivt design på ARCHITECT@WORK i Stuttgart

På ARCHITECT@WORK bliver arkitekter ledt igennem en udstilling af designnyheder i en eksklusiv atmosfære. Undervejs kan du opleve karakterfulde Troldtekt akustikløsninger. Det hele foregår 25.-26. oktober i Stuttgart, hvor der også er inspirerende foredrag på programmet.

19.10.2023

Besøg ARCHITECT@WORK (A@W) i Stuttgart, og hold dig opdateret med de seneste tendenser og nyheder inden for designløsninger til byggeriet. Udstillingen finder sted 25.-26. oktober i Messe Stuttgart – Halle 10.

Konceptet på A@W-udstillingerne er, at arkitekter og designere går igennem en eksklusiv atmosfære ad en defineret rute, hvor de passerer udstillernes stande. Uden for området med stande er det muligt at tale uformelt over en bid mad og et glas i loungeområderne.   

 

God akustik og elegant design

Som gæst på udstillingen kommer du også forbi Troldtekts stand (standnr. 184). Her kan du opleve de prisbelønnede Troldtekt designløsninger baseret på den  CO2-reducerede cementtype FUTURECEM™, der både tilfører god akustik og visuel elegance til arkitekturen. Vores områdesalgschefer Tobias Müller og Ivo Greiner ser frem til gode dialoger om om akustik, design og bæredygtighed.

Alle Troldtekt akustikplader i natur og standardfarver har opnået Cradle to Cradle-certificering på guldniveau. Certificeringen gælder også for både designløsningerne og for Troldtekt baseret på FUTURECEM.

 

 

 

 

 

Flere inspirerende foredrag

Foruden selve udstillingen kan du på de to dage i Stuttgart få inspiration fra en række foredrag.

På programmet er blandt andet oplæg om træbyggeri og om andre metoder til at bygge mere bæredygtigt.

Læs mere om A@W i Stuttgart, og find praktisk information