Mød Troldtekt på Messe SCHULBAU i Dresden

På SCHULBAU i Dresden 22.-23. marts 2023 kan du opleve Troldtekt akustikløsninger, som kombinerer god akustik og karakterfuldt design. Se også med, når Troldtekts holder oplæg i Experten Lab om vigtigheden af sunde byggematerialer i skolebyggeri.

15.03.2023

Snart åbner dørene til SCHULBAU-messen i Dresden, som finder sted 22.-23. marts 2023. Messen sætter fokus på skolebyggeri, som er et meget relevant tema i Sachsen, der står over for massive arkitekturinvesteringer i skoler og daginstitutioner.

Derfor samles arkitekter, beslutningstagere og andre aktører for at dele viden og få ny inspiration, som skal komme Sachsens cirka 400.000 elever til gavn. En af de virksomheder, der står klar med løsninger til fremtidens skolebyggeri, er Troldtekt GmbH.

Få inspiration til et sundt indeklima

Troldtekt deltager med en inspirerende messestand, hvor vores projektkonsulenter begge dage står klar til en spændende snak om god akustik og sunde byggematerialer – to vigtige ingredienser i et sundt indeklima, som skal til for at styrke elevers indlæring.

På standen kan du opleve et udvalg af karakterfulde Troldtekt designløsninger i forskellige farver – samt Troldtekt akustikplader, der er baseret på den CO2-reducerede cementtype FUTURECEM™.  

Alle Troldtekt akustikplader i natur og malet i standardfarver har opnået guldcertificering efter designkonceptet Cradle to Cradle.

Experten Lab: Dyk ned i best practice

I SCHULBAU-messens forum Experten Lab kan du som besøgende få inspiration og viden om forskellige aspekter af skolearkitektur. På scenen vil der være en variation af oplæg og paneldebatter.

På messens første dag kan du høre Tina Snedker Kristensen, kommunikations- og bæredygtighedschef hos Troldtekt, fortælle om betydningen af sunde materialer i skolebygninger. Se også best practice-eksempler på skoler i både Tyskland og Danmark. Oplægget foregår onsdag den 22. marts klokken 14.00.

Allerede nu kan du dykke ned i ekspertviden og eksempler på vellykket skolearkitektur på vores temaside om fremtidens sunde skoler.

 

Mød Troldtekt på stand 15 under Messe SCHULBAU i Dresden, 22.-23. marts 2023.