Oplev karakterfulde akustikløsninger på Stockholm Furniture Fair

Vil du opleve effektfulde akustikløsninger gå hånd i hånd med karakterfuldt design? Så besøg Troldtekt AB på designmessen Stockholm Furniture Fair. Her kan du se et udvalg af designløsninger i flotte farver og kombinationer. Prøv også det virtuelle designpuslespil på standen, hvor du kan vinde en weekendrejse til København. Og hør Troldtekts oplæg om design med sunde materialer.

13.01.2023

Arkitekter, designere og andre deltagere fra over 100 lande besøger 7.-11. februar verdens største platform for skandinavisk design – Stockholm Furniture Fair. For første gang kan du møde Troldtekt AB på messen og opleve et udvalg af de karakterfulde akustikløsninger i Troldtekts designserie.

– Vi har lagt stor omhu i at designe en inspirerende og dynamisk stand, hvor vi glæder os til at byde arkitekter og andre messedeltagere indenfor, fortæller Jørgen Elofsson, Country Manager i Troldtekt AB.

Troldtekt akustikplader består af certificeret dansk træ (FSC®C115450 og PEFC™) og cement af råvarer fra den danske undergrund. Opskriften bliver til Troldtekt træbeton med unikke lydabsorberende egenskaber.

Elegante installationer og virtuelt puslespil

På stand A22:20 i Stockholmsmässan kan du opleve:

  • elegante installationer af Troldtekt designløsninger, som gør det muligt at forene god akustik med karakterfuldt design.

  • akustikplader baseret på den CO2-reducerede cementtype FUTURECEM.

  • et virtuelt designpuslespil, hvor du ved at deltage har mulighed for at vinde en weekendrejse for to personer til København, inklusive gastronomi med god akustik.

  • en bred vifte af produktbrochurer, inspirationsmagasiner med spændende svenske og internationale referenceprojekter.

 

I forlængelse af messen vil Troldtekt udlodde akustikløsningerne fra standen til et svensk projekt – en tegnestue, et kontor, en skole eller et andet spændende projekt.

Foredrag om design med sunde materialer

Foruden standen kan du opleve Troldtekt holde foredrag på Stockholm Furniture Fair. Under overskriften ’Designing with healthy materials’ går bæredygtigheds- og kommunikationschef Tina Snedker Kristensen på scenen onsdag den 8. februar kl. 13:00 i K11.

Hun vil dele sine erfaringer fra mere end et årtis arbejde med at optimere både produkter og produktion i tråd med det internationale designkoncept Cradle to Cradle. Hun uddyber også, hvordan byggematerialer bidrager til bæredygtighedscertificeringer af byggeri – som Miljöbygnad, LEED og WELL. Endelig viser hun best practice-eksempler fra både Sverige og udlandet.

Akustikløsninger på et nyt æstetisk niveau

Hele serien af Troldtekt akustikløsninger, i natur og malet i standardfarver, har opnået en Cradle to Cradle-certificering på guldniveau. Certificeringen dokumenterer blandt andet, at pladerne er fri for stoffer, som er skadelige for mennesker eller miljø.

Med designserien har Troldtekt taget de klassiske akustikplader til et helt nyt æstetisk niveau. Michael Christensen, inhouse-arkitekt hos Troldtekt og hoveddesigner bag serien, uddyber:

– Nogle af seriens løsninger ligger i tråd med den klassisk nordiske måde at tænke interiør og overflader på. Det gælder for eksempel Troldtekt line, Troldtekt line design og Troldtekt v-line, som med deres rette spor er stringente i udtrykket. Omvendt giver det en vild dynamik, når de mere ekspressive design som Troldtekt rhombe med særlige dimensioner og Troldtekt curves med svungne linjer bliver valgt.

Mød Troldtekt på Stockholm Furniture, stand A22:20. Tid og sted: 7.-11. februar 2023 i Stockholmsmässan.

Læs mere på messens hjemmeside