Skal akustikplader fra Stockholm Furniture Fair være en del af dit projekt?

Nu kan kontoret, skolen eller tegnestuen få glæde af god akustik og et karakterfuldt design - gratis. Du kan søge om at modtage de flotte designplader fra Troldtekts messestand på Stockholm Furnitur Fair.

31.01.2023

På designmessen Stockholm Furniture Fair 7.-11. februar udstiller Troldtekt en række karakterfulde designløsninger, der forener god akustik, et sundt indeklima og karakterfuldt design. Et væsentligt element på standen er Troldtekt rhombe i karakterfulde, grønlige nuancer.

Efter messen kan akustikpladerne blive en del af dit projekt – kvit og frit. Hos Troldtekt har vi besluttet at udlodde pladerne fra standen til et svensk kontor, en tegnestue, en skole eller et helt fjerde projekt, der kan få gavn af dem.  

Hvordan deltager du?

Du kan allerede nu ansøge om at modtage akustikpladerne fra messestanden:

  • Skriv en e-mail til konkurrence@troldtekt.com, og fortæl kort, hvorfor Troldtekt pladerne kan være til gavn i dit projekt.
  • Send gerne et foto med, der viser, hvor pladerne i givet fald skal monteres.
  • Deadline for at ansøge er 25. februar 2023.
  • Modtagerne af pladerne får direkte besked i marts.

 

Se mere om betingelserne for at deltage nederst på siden.

Naturlig styrke og lang levetid

Troldtekt består af dansk træ og cement, som bliver til træbeton. Kombinationen af de to råvarer giver pladerne naturlig styrke, robusthed og en lang levetid på mindst 50-70 år. Alle Troldtekt plader i natur og malet i standardfarver har opnået guldcertificering efter det bæredygtige designkoncept Cradle to Cradle.

Derfor er det vores ønske, at akustikpladerne fra messestanden kan gøre gavn et sted, hvor god akustik, karakterfuldt design og bæredygtighed er i fokus.

Betingelser for at deltage

  • Det sted (firmaet, skolen e.l.), som modtager akustikpladerne, skal have adresse i Sverige.

  • Troldtekt står for levering af akustikpladerne og kan opbevare dem frem til senest uge 12 i 2023.

  • Modtagerne af pladerne står selv for montering. Troldtekt hjælper gerne med sparring.

  • Udlodningen er åben for alle – uanset om du har deltaget på Stockholm Furniture Fair eller ej.

  • Modtagerne skal acceptere, at Troldtekts fotograf tager billeder af det monterede loft, og at billederne samt en reportage må bruges til markedsføring både online og i trykte medier.