Building Green i Hamburg: Byggebranchen skal gøre mere og tale mindre

Fischauktionshalle i Hamburg slår 19.-20. juni dørene op til Building Green. Her kan arkitekter og andre fagprofessionelle få inspiration til at skabe sundere byer med et reduceret klimaaftryk. Besøg Troldtekts stand, og oplev et udvalg af Cradle to Cradle Certified® akustikplader.

17.06.2024

Act now! Det er en af hovedoverskrifterne, når Building Green besøger Hamburg 19.-20. juni 2024. I løbet af de to dage kan besøgende opleve flere end 50 oplægsholdere og 70 udstillere, heriblandt Troldtekt GmbH.

Mere handling og mindre snak er et omdrejningspunkt for eventet i Fischauktionshalle, hvor der er gratis adgang. Byggebranchen bærer en væsentlig del af ansvaret for klimaudfordringerne og har også løsninger og viden til at reducere aftrykket markant.

Byggematerialer med et lavere CO2-aftryk, flere cirkulære løsninger og optimering af eksisterende kvadratmeter er eksempler på vigtige temaer.

 

Cradle to Cradle og CO2-reduceret cement

På stand 10 kan du opleve et udvalg af Troldtekt akustikløsninger, som er Cradle to Cradle Certified på guldniveau. Med certificeringen efter det internationale designkoncept har vi hos Troldtekt forpligtet os til løbende at gøre fremskridt inden for områder som materialesundhed, cirkularitet og vedvarende energi.

Med på standen har vi udvalgte designløsninger, som gør det muligt at kombinere god akustik med karakterfuldt design. Alle løsninger på standen er baseret på cementtypen FUTURECEM™, som har et reduceret CO2-aftryk sammenlignet med traditionel cement.

Over hele produktets livscyklus har Troldtekt baseret på FUTURECEM et CO2-aftryk, der er henholdsvis 26 og 38 procent lavere end for Troldtekt baseret på traditionel grå og hvid cement.

Troldtekt deler standen på Building Green med QbiQ, som tilbyder vægløsninger i glas. Også løsningerne fra QbiQ er Cradle to Cradle Certified. Desuden har Cradle to Cradle Product Innovation Institute, som varetager certificeringen, en plads på standen, så besøgende kan høre nærmere om konceptet.

FAKTA: Om Building Green

  • Building Green samler arkitekter, bygherrer, leverandører, byplanlæggere og andre, der arbejder med at reducere byggeriets klimaaftryk.
  • Konceptet er dansk, men eventet fik sidste år debut i Tyskland. På baggrund af den store succes er Building Green i Hamburg i år flyttet til større rammer med bedre plads.
  • I Hamburg 19.-20. juni deltager 50 oplægsholdere og 70 udstillere.
  • Udstillingen foregår i Fischauktionshalle, Große Elbstraße 9 i Hamburg – begge dage kl. 9.00-16.30. Der er gratis adgang.

 

Tilmeld dig eventet på Building Greens hjemmeside