Mød Troldtekt på Nordbygg i Stockholm 2024

Få både viden og inspiration på Skandinaviens største messe for byggeri og anlæg, Nordbygg 23.-26. april 2024 i Stockholm. Her kan du også opleve Troldtekt akustikløsninger i flere varianter og farver.

17.04.2024

Nordbygg er Nordens største mødested for bygge- og anlægsindustrien, og messen tiltrækker fagfolk fra både Sverige, det øvrige Skandinavien og resten af Europa. Nordbygg finder hvert andet år, og 23.-26. april 2024 går det løs igen.

Her indtager Nordbygg lokalerne i Stockholmsmässan i den svenske hovedstad. De fire dage vil byde på over 200 seminarer forskellige steder i udstillingshallerne, hvor besøgende kan møde eksperter, få ny viden og netværke.

I alt forventes der omkring 900 udstillere og 48.000 besøgende til årets Nordbygg.

 

Oplev prisvindende Troldtekt designløsninger

På messen kan du opleve et udvalg af Troldtekt akustikløsninger på stand C13:48, som vi deler med vægproducenten IsoTimber. Vores projektkonsulenter står klar til en snak om sundt indeklima, god akustik og design.

På standen kan du blandt andet opleve sortmalet Troldtekt line med langsgående spor fra den prisbelønnede serie af Troldtekt designløsninger. Du kan også se klassiske Troldtekt akustikplader i lys natur – og vægge med Troldtekt v-line, som er med langsgående v-spor i en diskret udformning.

Flere af pladerne er baseret på den CO2-reducerede cementtype FUTURECEM™. Troldtekt baseret på FUTURECEM har et CO2-aftryk, der over hele pladernes livscyklus er henholdsvis 26 og 38 procent lavere end for Troldtekt baseret på traditionel cement.

 

Få din billet, og se programmet til Nordbygg