Mød Troldtekt på SCHULBAU i Frankfurt

SCHULBAU-messen når til Frankfurt 16.-17. april 2024, hvor fremtidens skolearkitektur med innovative byggeløsninger er i højsædet. Her deltager Troldtekt med en inspirerende messestand.

11.04.2024
Akustiklofter fra Troldtekt i skolebyggeri
Foto: Dipl.-Ing Olaf Wiechers (Engineer)

Tyske skoler, campusser og daginstitutioner står over for investeringer i størrelsesordenen 40 milliarder euro frem mod 2030. Snart slår SCHULBAU i Frankfurt dørene op til en messe, hvor du som aktør i byggeriet kan få ny inspiration til skolearkitektur. Over to dage i Jahrhunderthalle kan du opleve spændende udstillere, oplægsholdere, paneldebatter og produkter – og ikke mindst aktuelle skoleprojekter i og omkring Frankfurt.

Messen foregår tirsdag den 16. og onsdag den 17. april 2024. Dørene åbner klokken 9:00 begge dage.

Uanset om du er arkitekt, designer, skoleleder, investor eller kommer fra en offentlig myndighed, er der gode muligheder for at få ny viden og inspiration med hjem. Fokus i alle oplæg og diskussioner vil være på innovative tendenser og energibevidste konstruktioner. Derudover er der rig mulighed for at netværke med andre fagfolk fra branchen.

Akustiklofter fra Troldtekt i skolebyggeri
Foto: Dipl.-Ing Olaf Wiechers (Engineer)

Oplev flere varianter af Troldtekt

På messestand 33 finder du Troldtekt GmbH og vores projektkonsulenter, som står klar til en uforpligtende snak om de mange muligheder med Troldtekt akustikplader.

Troldtekt akustikplader af træ og cement er et populært valg til især skoler, idrætshaller og institutioner, da akustikpladerne sikrer god akustik i omgivelser, hvor lydniveauet nemt kan blive højt. Samtidig er Troldtekt en robust og holdbar løsning, der både tåler fugten i for eksempel omklædningsrum, boldskud i idrætshallen og den generelle dagligdags brug i skoler og institutioners øvrige rum.

På SCHULBAU kan du opleve både designløsningen Troldtekt® line og Troldtekt® dots baseret på den CO2-reducerede cementtype FUTURECEM™. Pladerne baseret på FUTURECEM har over hele produktets livscyklus et CO2-aftryk, der er 26 procent lavere end for Troldtekt baseret på traditionel grå cement og 38 procent lavere end for Troldtekt baseret på hvid cement.

Alle Troldtekt træbetonplader i natur og standardfarver er Cradle to Cradle Certified® på guldniveau.

 

Læs mere om SCHULBAU, og se hele programmet

Besøg vores online temaside om fremtidens sunde skoler