Mød Troldtekt på SCHULBAU i Stuttgart

Den 28.-29. februar 2024 er SCHULBAU-messen nået til Stuttgart, hvor skolearkitektur og innovative produkter er i højsæde. Her deltager Troldtekt – både med en messestand og et ekspertoplæg den 29. februar.

22.02.2024
Foto: Olaf Wiechers, arkitekt, David Matthiesen

Så nærmer tiden sig for, at SCHULBAU i Stuttgart slår dørene op til en skolemesse fyldt med spændende udstillere, oplægsholdere, paneldebatter og produkter – og ikke mindst nye, aktuelle skoleprojekter i og omkring Stuttgart.

I år foregår messen i Carl Benz Arena på Mercedesstraße 73D i Stuttgart fordelt over to dage – 28. og 29. februar 2024. Dørene åbner klokken 9.00 begge dage, og arrangementet slutter 17.30. Begge dage kan du møde Troldtekt på messen.

I skoleåret 2021/2022 havde Stuttgart næsten 75.000 elever på 159 skoler, og hele fem nye skoler blev taget i brug i 2021. Samtidig med nybyggerierne er der et stigende behov for renoveringer af de eksisterende skoler.

Så der er nok at videndele om til SCHULBAU i Stuttgart – uanset om du er arkitekt, designer, myndighedsperson, skoleleder, investor eller anden interessent. Fokus i alle oplæg og diskussioner vil være på innovative tendenser og energibevidste konstruktioner.

Foto: Olaf Wiechers, arkitekt, David Matthiesen

Ekspertoplæg med bæredygtighedschefen fra Troldtekt

På messens andendag den 29. februar klokken 14.20-14.40 kan du opleve et ekspertoplæg med Tina Snedker Kristensen, bæredygtigheds- og kommunikationschef hos Troldtekt.

Hun vil fortælle om, hvordan bygherrer i skolebyggerier sikrer god akustik, et godt indeklima og optimale læringsforhold med brug af sunde materialer.

 

Mød Troldtekt på SCHULBAU

På messestand 41 finder du Troldtekt og vores projektkonsulenter, som gerne tager en uforpligtende snak om de mange muligheder med Troldtekt akustikplader.

Troldtekt akustikplader er et populært valg til især skoler, idrætshaller og institutioner, da akustikpladerne sikrer behagelige lydmiljøer i omgivelser med mange mennesker, og hvor lydniveauet nemt kan blive højt. Dertil er Troldtekt uden skadelig kemi og bidrager til et sundt indeklima.

På SCHULBAU-messen kan de besøgende opleve flere forskellige Troldtekt varianter. Både de klassiske akustikplader samt Troldtekt baseret på FUTURECEM, som over hele produktets livscyklus har et CO2-aftryk, som er 26 procent lavere end for Troldtekt baseret på grå cement og 38 procent lavere end for Troldtekt baseret på hvid cement.

Læs mere om SCHULBAU og se hele programmet her.

Køb din billet til SCHULBAU i Stuttgart her.