Morgenmads-inspiration om boligbyggeri: Kom til dansk-tysk videndeling

Sammen med advokatfirmaet advores inviterer Troldtekt GmbH 29. maj til morgenmadsseminar in der Marzipanfabrik i Hamburg. På seminaret vil flere oplægsholdere dele ud af dansk-tyske erfaringer inden for arkitektur, indeklima og byudvikling – med fokus på boligbyggeri.

14.05.2024

 

 

”Danmark? Ja, tak!” er titlen, når advores Advokater & Rechtsanwälte og Troldtekt inviterer til Immobilienfrühstück i Hamburg. Morgenseminaret er for både arkitekter, entreprenører, bygherrer og ejendomsinvestorer.

Temaet for dagen er dansk-tysk videndeling om arkitektur og design af større boligbyggerier. For der er et stort potentiale i at lade dansk viden, inspiration og konkrete kompetencer flyde over grænsen til Tyskland.  

Seminaret foregår onsdag den 29. maj kl. 8.00-10.30 i Troldtekts showroom i der Marzipanfabrik (Altona). Blandt oplægsholderne er eksperter inden for både ejendomsudvikling, arkitektur og indeklima.

Bemærk, at der er et begrænset antal pladser til morgenseminaret, som kræver forhåndstilmelding.

Flere inspirerende oplæg i vente

 

Programmet for morgenseminaret vil være som følger:

 • 08:00 Kaffee, Brötchen und Wienerbrød

 • 08:30 Willkommen
  Jesper Kvist, Troldtekt GmbH und Hauke Wulf, advores

 • 08:45 Zusammenarbeit und erste Erfahrungen in Deutschland
  Lars Kragh – CEO KHR Architecture (DK)

 • 09:15 CROSS-BORDER Real Estate Business - Chancen und Herausforderungen
  Andreas Fuchs – CEO Robert C. Spies KG (DE)

 • 09:45 Gesundes Innenraumklima in Wohngebäuden
  Tina Kristensen – Leiterin Nachhaltigkeit & Kommunikation,
  Troldtekt A/S (DK)

Tilmelding skal ske senest 17. maj til Jesper Kvist fra Troldtekt på +49 (0) 173 472 17 32 eller jkv@troldtekt.com

Et populært valg til det sunde indeklima

De danskproducerede Troldtekt akustikplader er et populært valg til lofterne i både større boligbyggerier og enfamiliehuse. Her bidrager pladerne af træ og cement til at sikre et sundt indeklima med god akustik.

Samtidig betyder det brede udvalg af design og farver, at Troldtekt loftet kan være et karakterfuldt designelement i både boliger og fællesarealer.

Alle Troldtekt akustikplader i både natur og standardfarver har opnået guldcertificering efter designkonceptet Cradle to Cradle Certified®. Det er dokumenteret, at pladerne er fri for kemiske stoffer, som er skadelige for mennesker eller miljø. Troldtekt har også opnået en række indeklimacertificeringer, herunder det danske Indeklimamærket.

Se de inspirerende boligbyggerier med Troldtekt akustikløsninger

Få også inspiration fra en lang række enfamiliehuse med Troldtekt