Oplev cirkulært design på Futurebuild i London

Innovative byggeløsninger, inspirerende idéer og ny viden inden for bæredygtighed. Det er fokus 5.-7. marts 2024, når ExCeL i London slår dørene op til Futurebuild. Troldtekt udstiller akustikløsninger på Cradle to Cradle Certified® Community-standen – og deltager i to vidensessioner om sunde materialer.

26.02.2024

Hvis du vil se, hvad der allerede i dag er muligt inden for cirkularitet i byggeriet, er det værd at besøge stand G20 ved Futurebuild i London.

Konsulentvirksomheden 540 WORLD står bag standen på vegne af Cradle to Cradle Products Innovation Institute (C2CPII). C2CPII står bag det internationalt anerkendte designkoncept Cradle to Cradle Certified – og Troldtekt er én blandt en række partnere, som byder velkommen indenfor på standen.

I løbet af de tre dage i udstillings- og konferencecentret ExCeL kan du opleve flere varianter af Troldtekt akustikplader, som er Cradle to Cradle Certified på guldniveau.

På standen vil der være Troldtekt designløsninger og akustikplader baseret på den CO2-reducerede cementtype FUTURECEM™. Du kan desuden opleve et digitalt materialepas for Troldtekt baseret på FUTURECEM med informationer om blandt andet produktets miljøaftryk. Virksomheden Madaster står bag materialepassene og udstiller også på standen.

Futurebuild finder sted 5.-7. marts, hvor hundredvis af byggeriets leverandører udstiller deres innovative løsninger til fremtidens bygninger – og hvor du kan få inspiration fra en af de 135 sessioner med videndeling.

Troldtekt deler viden i to sessioner

Ud over at du på standen alle tre dage kan få råd og vejledning fra Troldtekts projektkonsulenter, bidrager vi med viden på to af sessionerne under Futurebuild.

 

Session om sunde og cirkulære produkter

540 WORLD, som rådgiver om Cradle to Cradle Certified, er vært for sessionen ‘Achieve material health and circularity with Cradle to Cradle Certified®.

Troldtekt er en del af sessionens ‘Part 1’, som handler om at opnå materialesundhed og designe cirkulære produkter med positiv indflydelse på mennesker og planet.

I panelet sidder:

 

 • Andrea Charlson, Managing Director, Madaster UK
 • Andrew Jackson, Business Development Director, Shaw Contract
 • John Thorogood, Head of Sales, Graphenstone UK
 • Tina Snedker Kristensen, Head of Sustainability & Communications, Troldtekt
 • Angela Antolini, Director Marketing & Communications, Cradle to Cradle Products Innovation Institute (moderator)

 

Sessionen foregår tirsdag den 5. marts kl. 16:15-17:00 på Main Stage.

 

Session med innovativt produktdesign

Troldtekts Country Manager i UK og Irland, Steve Mansell, holder oplæg på sessionen ’Circularity Powering Innovation’. På sessionen vil materialespecialister dele deres erfaringer med cirkulært produktdesign.

Steve Mansells vil i sit oplæg tage udgangspunkt i Troldtekt akustikpladerne, som er baseret på den CO2-reducerede cement (FUTURECEM).

På sessionen deltager:

 

 • Lucie Ladigue, Business & Policy Specialist, Cradle to Cradle Products Innovation Institute
 • Dragan Bajic, Sales Manager Export, Mosa
 • Steve Mansell, Country Manager UK & Ireland, Troldtekt Ltd.
 • Chaline Church, Founding Partner, 540 WORLD (moderator)

 

Denne session finder sted torsdag den 7. marts kl. 14:00-14:45 på Future X stage.

 

 

FAKTA: Om Futurebuild

 • Futurebuild finder sted 5.-7. marts i ExCeL i London Docklands.
 • Troldtekt udstiller på Cradle to Cradle Products Innovation Institutes stand (G20).
 • Cirka 400 leverandører er en del af udstillingen, hvor cirka 500 speakere desuden vil dele viden ved de i alt 135 sessioner. Besøgstallet forventes at ligge på omkring 18.000.

 

Læs mere på Futurebuilds hjemmeside